Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Public Now Pay Later: Πλέον η πρωτοποριακή υπηρεσία σε περιμένει και στα φυσικά καταστήματα

Public Now Pay Later: Πλέον η πρωτοποριακή υπηρεσία σε περιμένει και στα φυσικά καταστήματα

Χρειάζεσαι κάτι από τα Public αλλά δεν θέλεις να το εξοφλήσεις με τη μία; Αγόρασέ το με Klarna, σε τρεις άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική, και στα φυσικά καταστήματα του δικτύου.

Μπορεί να μην τα θέλεις όλα, αλλά αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι, τα θέλεις τώρα. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο laptop που θα σου λύσει τα χέρια στη δουλειά (PC μου, πόση μπλε οθόνη ξοδεύεις για να μην σε βλέπουμε;), είτε για ένα δώρο για τα γενέθλια του άλλου σου μισού, είτε για μια απαραίτητη συσκευή για το σπίτι.

Κι επειδή το budget σου δεν συμβαδίζει πάντα με τη βιασύνη των αναγκών σου, θα χαρείς πολύ να μάθεις ότι η υπηρεσία Public Now, Pay Later, που σου επιτρέπει να εξοφλήσεις τα πάντα σε τρεις άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω Klarna, είναι πλέον διαθέσιμη στο σύνολο των φυσικών καταστημάτων Public.

Άτοκες δόσεις πιο εύκολα από ποτέ

Κατά πάσα πιθανότητα την ίδια την υπηρεσία την ξέρεις καλά, αφού ήδη από πέρσι τον Ιούλιο είναι διαθέσιμη για τις online αγορές σου από το public.gr. Ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις προλάβει να τη χρησιμοποιήσεις, σίγουρα κάποιος φίλος θα σου έχει αποκαλύψει το «μυστικό» της εύκολης πληρωμής της αξίας αγοράς σου με τρεις άτοκες δόσεις, μόνο με τη χρεωστική σου μέσω Klarna. Άλλωστε, η υπηρεσία Pay in 3 αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους πληρωμής με 1 στους 5 πελάτες που πραγματοποιούν αγορές στο public.gr να την επιλέγουν.

Τι άλλαξε, λοιπόν; Πολλά. Το Public Group μόλιςμε τρεις άτοκες δόσεις, μόνο με τη χρεωστική σου καινοτόμησε ξανά και έγινε ο πρώτος retailer στην Ελλάδα που λανσάρει την υπηρεσία και στα φυσικά καταστήματα, στο σύνολο του δικτύου του σε όλη τη χώρα. Έτσι, αν για τον οποιονδήποτε λόγο προτιμάς την… παραδοσιακή μέθοδο αγορών, μπορείς κι εσύ να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία για αγορές αξίας 35€ έως 1.000€, παίρνοντας αυτά που χρειάζεσαι και εξοφλώντας τις τρεις δόσεις εντός δυο μηνών από την αγορά, μόνο με τη χρεωστική σου.

Βιάζεσαι; Κανένα πρόβλημα. Η διαδικασία πληρωμής μέσω της υπηρεσίας εντός των καταστημάτων είναι απλή, εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που καλείσαι να κάνεις, είναι να σαρώσεις τον κωδικό QR στο infopoint των καταστημάτων και να ακολουθήσεις τα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο περιβάλλον της Klarna, όπως θα έκανες και σε μια online αγορά. Με το που θα πραγματοποιήσεις τη σύντομη διαδικασία, η αγορά σου ολοκληρώνεται.

Με λίγα λόγια, τα Public μόλις φρόντισαν για άλλη μια φορά να σου λύσουν τα χέρια, συνδυάζοντας την αγάπη τους για την τεχνολογία με την φροντίδα τους για άψογη εξυπηρέτηση. Ώρα να αποκτήσεις εκείνη τη Smart TV που σου κλείνει το μάτι από τον χειμώνα.

Ανακάλυψε την υπηρεσία Public Now, Pay Later

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Ισραήλ: Ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις σε Τελ Αβίβ και Ασκελόν από τους Χούθι

Οι Χούθι συνεχίζουν τις επιθέσεις στο Ισραήλ, ενώ δηλώνουν την υποστήριξή τους σε Παλαιστίνιους και Χεζμπολάχ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024