Κυριακή 07 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Μετά τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις στελεχών του, το ΠΑΣΟΚ εξαφάνισε το πρόγραμμά του

ΝΔ: Μετά τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις στελεχών του, το ΠΑΣΟΚ εξαφάνισε το πρόγραμμά του

Την εξαφάνιση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ από την επίσημη ιστοσελίδα του καυτηριάζει ο γραμματέας της Πολιτικές Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Η ΝΔ επιμένει να επιτίθεται στους πολιτικούς αντιπάλους της για μη κοστολόγηση των προγραμμάτων τους, αλλά και για καταστροφικές για την οικονομία προτάσεις.

Μετά τον πόλεμο ανακοινώσεων και τους τηλεοπτικούς καυγάδες στελεχών της ΝΔ με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και επίκεντρο τις προτάσεις του Κινήματος για τη φορολογία το νέο «χτύπημα» έρχεται από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη που υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ «αναγκάστηκε» να εξαφανίσει από το διαδίκτυο το αναλυτικό πρόγραμμά του.

«Μετά από τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματός τους, έφτασαν στο σημείο να το εξαφανίσουν τελείως! Συγκεκριμένα: το πολυσέλιδο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε στις 11/12/2022 και ήταν αναρτημένο μέχρι σήμερα το πρωί. Πλέον, όμως, αντί ακόμη και για αυτό το γενικόλογο πρόγραμμα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα τετρασέλιδο με συνθήματα, χωρίς καμία ανάλυση, καμία εξειδίκευση, καμία κοστολόγηση!» επισημαίνει σε ανάρτησή του ο κ. Μαρινάκης.

Εν συνεχεία ο κ. Μαρινάκης αναρωτιέται: «Για ποιον λόγο αποσύρθηκε το πρόγραμμα; Μήπως γιατί πλέον δεν ισχύουν όσα υπόσχονταν πριν από λίγους μόλις μήνες; Άραγε θα το επαναφέρουν στο site ίδιο ή παραλλαγμένο; Ποιο από όλα τα προγράμματα ισχύει τελικά; Ποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους;»

Και μετά τα ρητορικά ερωτήματα γενικεύει την επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ για να καταλήξει ότι μοναδική αξιόπιστη λύση αποτελεί η ΝΔ.

«Η απελπισία και ο πανικός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τους οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους. Στην προσπάθειά τους να πάρουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν να γίνουν αντίγραφά του στη γενικολογία και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύονται όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά επικίνδυνοι για το μέλλον της χώρας. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Kyriakos Mitsotakis παραμένουν η μόνη υπεύθυνη λύση για τη χώρα. Χωρίς κρυφές ατζέντες, αλλά με ουσιαστικές και κοστολογημένες προτάσεις, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην πρόοδο και την ανάπτυξη».

Η ανάρτηση

Sports in

Μεγάλη κίνηση απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Η απόφαση για το «Καραϊσκάκης» και την Εθνική μπάσκετ

Μεγάλη πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέσω εντολής άνοιξε το πάρκινγκ του «Γεώργιος» Καραϊσκάκης για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024