Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Μαίρη Σταυρακέλη. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησε για τη δουλειά της και την προσωπική της ζωή.
«Η Βάσω Λασκαράκη (σ.σ. η κόρη της στη σειρά) είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, μοιάζει με την κόρη μου, είναι λίγο αυστηρή και επικριτική».
Για τις συνεργασίες στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης
«Έχω αποχωρήσει από δύσκολες συνεργασίες, έχω περάσει δύσκολα. Τέρατα υπάρχουν παντού. Ο κόσμος όταν με συναντά, μου μιλάει για το ‘Καρέ της ντάμας’. Εξαιτίας της απώλειας της Χρύσας Σπηλιώτη, με πληγώνει πολύ το ‘Καρέ της ντάμας’».
H κακή τηλεόραση
«Υπάρχει πάρα πολύ κακή τηλεόραση, υπάρχουν ριάλιτι που με προσβάλουν. Ήταν πολύ κακό που καταργήθηκε η άδεια των ηθοποιών, είναι πολύ θλιβερό να υποβαθμίζουμε τα πτυχία, να αναβαθμίσουμε την παιδεία».
Για την προσωπική της ζωή
«Είχα τη χαρά να είμαι με έναν άνθρωπο που μπορώ να μοιράζομαι τη ζωή μου και να αγαπάει τα ελαττώματά μου. Υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας που έχει ο αγαπημένος μου, έκανε μια μεταμόσχευση μυελού των οστών».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας