Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν κρύβει το θαυμασμό του για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Καλεσμένος στην εκπομπή «El Partidazo» του ισπανικού ραδιοφώνου «Cadena COPE», ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης ερωτηθείς για την προτίμησή του μεταξύ των Βινίσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι) και Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.
«Με αυτά που κάνει, ο Βινίσιους μπορεί να γίνει η επόμενη «Χρυσή Μπάλα». Είναι ένας παίκτης που έχει βελτιωθεί πολύ και είναι από τους παίκτες που μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι μόνοι τους. Αλλά μεταξύ αυτού και του Εμπαπέ, λέω Εμπαπέ 100%», είπε Σιμεόνε.
Ανένδοτος ήταν και στη σύγκριση μεταξύ του Έρλινγκ Χάαλαντ και του Κίλιαν Εμπαπέ: «Μεταξύ Εμπαπέ και Χάαλαντ; Ο Εμπαπέ. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που τα κάνει όλα καλά, σε ηλικία μόλις 24 ετών» ομολόγησε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Όταν ρωτήθηκε αν θα τον έβλεπε μια μέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αργεντινός προπονητής δεν απέκλεισε την ιδέα:
«Δεν μπορούμε να τον αποκτήσουμε εμείς στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει πάντα τους καλύτερους παίκτες. Για το ισπανικό πρωτάθλημα, αν ο Εμπαπέ έρθει στη Ρεάλ και ο Μέσι επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αυτό θα ήταν φανταστικό».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Μετά τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι στην πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ερχόμενος από τον πάγκο, ο Ταϊρίκ Τζόουνς κατάφερε να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα με τη Μακάμπι, προφέροντας παράλληλα και θέμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
LIVE: Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Μπόντο/Γκλιμτ – Μάντσεστερ Σίτι για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.