Μεγάλο σκάνδαλο έχει σκάσει στην showbiz, μετά την είδηση πως αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στα χωρίσματα, εξαιτίας τρίτου προσώπου και συγκεκριμένα, παράλληλης σχέσης που είχε ο σύζυγός με 25χρονη για αρκετό διάστημα.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει περάσει κρίση και στο παρελθόν, ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουν γίνει… βούκινο στα ΜΜΕ εξαιτίας της απιστίας που έγινε γνωστή και κυκλοφορεί σε όλα τα sites και τα περιοδικά.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Voici, η σχέση του γνωστού χορευτή με την 25χρονη ήταν μικρή και τελείωσε, και τώρα προσπαθεί να έρθει ξανά κοντά με την ηθοποιό σύζυγό του και να λύσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με σκοπό να μην χαλάσουν το γάμο τους. Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα τους είναι η Camille Étienne, ακτιβίστρια που αγωνίζεται για τον πλανήτη.

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Νάταλι να τον συγχωρέσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη» είπε πηγή του ζευγαριού στο κανάλι Ε.

Αυτό το ζευγάρι είναι στα χωρίσματα

Ο λόγος για την Natalie Portman και τον Benjamin Millepied που δεν έχουν χωρίσει, ωστόσο περπατούν σε τεντωμένο σκοινί, μετά την απιστία του με την 25χρονη.

Αγαπιούνται πολύ, αγαπούν και την οικογένεια τους, ωστόσο πρόκειται για πολύ σοβαρό ζήτημα με αποτέλεσμα να προσπαθούν με δυσκολία να κρατηθούν ενωμένοι, αφού έχουν και παιδιά.

Ποια είναι η Camille Etienne

Η Etienne είναι υπέρμαχος της κλιματικής αλλαγής και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα για να προωθήσει τα «πιστεύω» της.

Είναι, επίσης, συγγραφέας και έχει γράψει το βιβλίο με τίτλο «Για μια οικολογική εξέγερση: Ξεπερνώντας τη συλλογική μας αδυναμία».

Η Etienne έχει γυρίσει ταινίες μικρού μήκους με επίκεντρο το περιβάλλον και έχει αναγνωριστεί για τα επιτεύγματά της στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος. Διαμένει στην περιοχή Σαβοΐα της Γαλλίας.