Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η Άννα Κουρή αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά της χρόνια όσο και στον ρόλο με τον οποίο την έχει ταυτίσει το κοινό. Αυτόν της Βάνας Δάγκα στους «Μεν και Δεν».
«Μέχρι τα 10 μου έμενα στο βελγικό Κονγκό. Ήταν ανέμελα χρόνια. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια. Οτιδήποτε της πεις είναι μέσα. Σε ένα ταξίδι με τη μητέρα μου στη Βουδαπέστη κάναμε μπάνιο σε βαρέλι μπύρας και ανεβήκαμε στη ρόδα», ανέφερε αρχικά η Άννα Κουρή.
«Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η ταύτιση»
«Θα ήθελα να παίξω και σε πιο δραματικές σειρές. Μετά το «Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο» απείχα τηλεοπτικά για καιρό, γιατί δεν είχα προτάσεις από τα κανάλια. Με το που θα σηκώσω το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, θα νιώσω ότι είμαι σε μειονεκτική θέση», συμπλήρωσε η Άννα Κουρή.
Για τη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» αποκάλυψε πως «οι επαναλήψεις του «Μεν και Δεν» δυστυχώς δεν με αφήνουν να πάρω την απόσταση που θα ήθελα από τον ρόλο της Βάνας. Αγάπησα τον ρόλο της Βάνας Δάγκα, άλλα το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο πάπας. Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η ταύτιση».
«Η συμμέτοχη της «Τερέζ» στους τίτλους αρχής και το σίριαλ ήταν ιδέα της Τζόυς Ευείδη, επειδή την είχα πάντα μαζί μου».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας