
Τροχαίο στη Φθιώτιδα: ΙΧ προσέκρουσε σε μαντρότοιχο
Επέβαινε ένας πατέρας με τα δύο παιδιά του
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο ύψος της Αγίας Παρασκευής Λοκρίδας όταν ένα ΙΧ προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στον τοίχο σπιτιού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lamianow, το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας που είχε μέσα και τα δύο του παιδιά, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα χτύπησε στον τοίχο οικίας .
Από την μεγάλη ταχύτητα που φέρεται να είχε αναπτύξει ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προκύψει το τροχαίο.
Στο σημείο βρέθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και η αστυνομία προκειμένου να διεξάγει έρευνα για τα ακριβή αιτία του συμβάντος.

« Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε καθημερινά εδώ στην Αγία Παρασκευή τόσο από την ταχύτητα που αναπτύσσουν τα οχήματα αλλά και από τα φορτηγά κάτι πρέπει να γίνει.
Τις περισσότερες φορές αναπτύσσονται ταχύτητες άνω των 100χλμ.
Στο παρελθόν έχουν χάσει τη ζωή τους τρεις συγχωριανοί μας που προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο και παρασύρθηκαν. Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή…» έλεγε κάτοικος της περιοχής στο lamianow.gr
- Ενισχύσεις: Εγκρίθηκαν de minimis ύψους 7 εκατ. ευρώ – Οι δικαιούχοι και τα ποσά
- Νέες ταινίες: Η μαφία, ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και ένα διαφορετικό σάουντρακ
- Εκοιμήθη ο μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμος
- Ολυμπιακός: Ο πύρινός σου κόσμος
- Τασούλας: Σε εξέλιξη η τελετή ορκωμοσίας του νέου ΠτΔ – Δείτε live
- Generation Next: Μαθητές δημιουργούν λύσεις για έναν καλύτερο κόσμο