Ο Άμραμπατ μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΚ, βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει τέλη Ιουνίου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Κάτι που ήθελε άλλωστε για οικογενειακούς λόγους από το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά ο Αλμέιδα τον έπεισε να παραμείνει.
Απόφαση που τον έβγαλε τελικά ωφελημένο καθώς έπαιξε βασικό ρόλο στην πολύ καλή σεζόν της Ένωσης με 8 γκολ και 4 ασίστ σε σύνολο 34 παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πλέον όμως η επιστροφή του στην Ολλανδία φαίνεται πως δεν παίρνει αναβολή.
Το ενδεχόμενο αυτό, δεν αφήνει ασυγκίνητες ομάδες της Eredivisie, πρωτάθλημα στο οποίο φαίνεται πως κάνει γκελ το όνομα του 36χρονου πλέον Αλγερινού με πέρασμα από Φένλο και Αϊντχόφεν.
Κάπως έτσι, στο δεδομένο ενδιαφέρον από την Ουτρέχτη και την Χέρενφεν, έρχεται να προστεθεί και αυτό από τις Χέρακλες και Τσβόλε, ομάδες που φέτος πήραν το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας και προσβλέπουν στην δεδομένη ποιότητά του για να σταθούν ανταγωνιστικά στο πρωτάθλημα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.