Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόντι Κόμερ: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Τζόντι Κόμερ: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Οι δασικές πυρκαγιές στον Καναδά εμπόδισαν την ολοκλήρωση της παράστασης της.

Η πρωταγωνίστρια του «Killing Eve» Τζόντι Κόμερ διέκοψε το σόου της Prima Facie στο Μπρόντγουεϊ λόγω αναπνευστικών δυσκολιών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το πολυβραβευμένο αστέρι του Killing Eve, που επρόκειτο να κερδίσει ένα βραβείο Tony αυτό το Σαββατοκύριακο, καθυστέρησε 10 λεπτά για την παράσταση. Μετά μόλις τρία λεπτά, ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

Οι δυσκολίες στην αναπνοή και η αποχώρηση από τη σκηνή

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω σε αυτόν τον αέρα», είπε, πριν τη βοηθήσουν να κατέβει από τη σκηνή. Όπως αναφέρθηκε από το Deadline, μετά την αποχώρηση της Κόμερ από τη σκηνή, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν ότι θα αναλάμβανε ένας αντικαταστάτης. Εκπρόσωπος του θεάτρου επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter ότι η Κόμερ «είχε δυσκολία στην αναπνοή λόγω της κακής ποιότητας αέρα στη Νέα Υόρκη».

Οι πυκνοί καπνοί στη Νέα Υόρκη και οι ακυρώσεις παραστάσεων

Οι παραστάσεις των Hamilton και Camelot ακυρώθηκαν επίσης ώρες πριν από την αυλαία το βράδυ της Τετάρτης, λόγω των δυσκολιών που προκλήθηκαν από τον καπνό από τις τεράστιες πυρκαγιές στον Καναδά. «Η αποψινή παράσταση του Χάμιλτον δεν θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί», είπε ο Σέιν Μάρσαλ Μπράουν, εκπρόσωπος της παραγωγής. «Η επικίνδυνη ποιότητα του αέρα στην πόλη της Νέας Υόρκης έχει καταστήσει αδύνατο για πολλούς καλλιτέχνες μας να εμφανιστούν απόψε».

Παράλληλα, οι διοργανωτές του φετινού φεστιβάλ ταινιών Tribeca, που ξεκινά σήμερα (8/6), «παρακολουθούν στενά την κατάσταση και ακολουθούν τις οδηγίες». Οι αποψινές εκδηλώσεις είναι σε κλειστό χώρο, αλλά οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί και οι συνεντεύξεις έχουν προγραμματιστεί να είναι εκτός και ενδέχεται να ακυρωθούν.

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024