Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άμεση προτεραιότητα η επίλυση του κυκλοφοριακού για τον Γιώργο Ιωακειμίδη

Άμεση προτεραιότητα η επίλυση του κυκλοφοριακού για τον Γιώργο Ιωακειμίδη

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, μίλησε στο in.gr για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αττικής.

«Η πρώτη μας παρέμβαση θα είναι να κάνουμε μια κυκλοφοριακή μελέτη για τον Κηφισό», είπε στο in ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Ο κ. Ιωακειμίδης εστίασε στο μεγάλο πρόβλημα με τα καθημερινά μποτιλιαρίσματα στον Κηφισό και ανέφερε ως πρώτη του προτεραιότητα την εκπόνηση μιας συνολικής μελέτης προκειμένου να αποκαλυφθούν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης

«Θεωρώ πως θα απαιτηθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό, για να έχουμε μια πλήρη αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και ποιες παρεμβάσεις απαιτούνται για να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις σε ένα δρόμο που ταλαιπωρεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας» είπε και πρόσθεσε πως μετά τον Κηφισό, θα κοιτάξει το παραλιακό μέτωπο, όπου μετά το μεγάλο έργο στο Ελληνικό θεωρείται βέβαιο πως θα πρέπει να υπάρξουν ρυθμίσεις στη κυκλοφορία των οχημάτων καθώς θα «δημιουργηθεί μια νέα πόλη μέσα στη πόλη» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια όπως μας είπε θα πάρουν σειρά όλες οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής προκειμένου να λυθεί όσο είναι εφικτό το κυκλοφοριακό του νομού Αττικής. Ο κ. Ιωακειμίδης, έχει στο σχεδιασμό του επίσης να ενώσει με ένα μεγάλο ποδηλατοδρόμο περιοχές της Αττικής προκειμένου να συμβάλλει και αυτό το μέτρο στην αποσυμφόρηση από τα αυτοκίνητα.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024