Δραματικές καταστάσεις ζει ο Έντσο Μαρέσκα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και τεχνικός πλέον, που μάλιστα είναι κοντά σε συμφωνία με την Σέλτικ ψάχνει από χθες τον πατέρα του που αγνοείται στην Κωνσταντινούπολη.
Συγκεκριμένα ο συνεργάτης του Πεπ Γκουαρντιόλα και άλλοτε μέσος των «ερυθρόλευκων», αγωνιά για τον πατέρα του ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Ίντερ για τον τελικό του Champions League (1-0) ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα ίχνη του χάθηκαν και αναζητείται.
Η τουρκική αστυνομία έχει ενημερωθεί και τον ψάχνει, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να βρει κάποιο στίγμα του.
Και όσο οι ώρες περνούν, η ανησυχία του 43χρονου Ιταλού είναι λογικό να μεγαλώνει.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρέσκα ανήκει από το 2020 στο τεχνικό επιτελείο του Πεπ Γκουαρντιόλα και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Πάρμα στην Serie B, επέστρεψε στο Μάντσεστερ. Τη σεζόν 2009/10 είχε περάσει από τους Πειραιώτες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.