Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ενοχλούμαι όταν η κριτική που δέχομαι ξεπερνά τα όρια»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ενοχλούμαι όταν η κριτική που δέχομαι ξεπερνά τα όρια»

Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας.

Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα καυτά νέα της ημέρας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψε στη Μύκονο και αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό με το καλογυμνασμένο του κορμί.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως έχει περάσει από δοκιμαστικό για το Shopping Star και αναμένει τα αποτελέσματα του casting.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λεμπέσης, καθώς βάφτισε τον γιο του. Ο μικρός πήρε το όνομα Αναστάσιος, το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή.

«Είναι νωρίς για να ξέρουμε αν ο μικρός θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι», είπε η Εύη Δρούτσα, η οποία έδωσε το παρών στη βάφτιση.

«Ενοχλούμαι όταν η κριτική που δέχομαι ξεπέρνα τα όρια και γίνεται προσβλητική απέναντι μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τονίζοντας πως με τον Mente Fuerte είναι απλά γνωστοί, ενώ ανέφερε πως ο έρωτας δεν αποτελεί πρώτο πλάνο της αυτή την περίοδο.

Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στα μαθητικά του χρόνια, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν γεννήθηκε ο γιος του.

«Όταν ήμουν στην α’ δημοτικού είχα μία δασκάλα που με πήγαινε συχνά να κοινωνήσω και με το παραμικρό με τρομοκρατούσε ότι θα με κάψει ο Θεός. Όλη μέρα μπορεί να είμαστε δολοφόνοι ψυχών και το βράδυ να κάνουμε μετάνοιες», είπε και συμπλήρωσε:

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μου έπρεπε να μπει στην εντατική, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει. Πήγαινα στην εντατική και μίλαγα καθημερινά στον γιο μου», είπε.

Η Καίτη Γαρμπή για τη συνεργασία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε η Καίτη Γαρμπή: «Εγώ και η αδερφή μου δεν ήμασταν το μπαλέτο του Γιάννη Φλωρινιώτη, ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δεν πήγαινε πουθενά χωρίς εμάς».

«Με ενοχλεί ότι αυτό το λειτούργημα το κάναμε σκουπιδαριό», σχολίασε για την τηλεόραση η Μάρω Λεονάρδου, ενώ η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. «Παίζει ρόλο ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Παροτρύνω φίλους μου καλλιτέχνες να βροντοφωνάξουν μέσα από τη μουσική τους για τη σεξουαλική τους ταυτότητα», είπε.

«Εγώ είπα ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αρκεί να μην προκαλεί. Είναι ωραίο και λεφτά να έχεις να προκαλείς;», ανέφερε ο Μανώλης Μητσιάς.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024