Ο Τσάβι βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή κορυφαίου επιπέδου, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει στην μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα, η αποχώρηση του Σέρχιο Μπουσκέτς.
Ενας από τους βασικούς υποψηφίους, ήταν ο Τζόσουα Κίμιχ, όμως ο 28χρονος Γερμανός διεθνής άσος, μίλησε στην εφημερίδα «Bild» της πατρίδας του, οριοθετώντας τους στόχους του: «Γενικά, δεν ασχολούμαι πολύ με τις φήμες. Οπως όλοι γνωρίζουν, έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και έχουμε μεγάλα σχέδια στην Μπάγερν».
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τις επόμενες ημέρες, θα διαπιστωθεί εάν το ενδιαφέρον του Τσάβι για τον έμπειρο άσο, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μία σημαντική μεταγραφή για τους «μπλαουγκράνα».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League