Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τόσα θέλει η Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο

Τόσα θέλει η Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο

Δημοσίευμα της «Record» αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να πουλήσει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την οποία έπαιξε μόλις σε έξι ματς πρωταθλήματος και σε δημοσίευμά της η «Record» αναφέρεται στο πώς θα μπορούσε να παραχωρηθεί από την πορτογαλική ομάδα. Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Έλληνας μέσος κοστολογείται στα 5 εκατ. ευρώ, με την Σπόρτινγκ να θέλει και ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους 16 που φέρεται να έβαλε πωλητήριο η πορτογαλική ομάδα, μετά την κακή σεζόν που πραγματοποίησε στο εγχώριο πρωτάθλημα. Το δημοσίευμα καταλήγει στο ότι η Σπόρτινγκ δεν θα έλεγε «όχι» σε κάποια χαμηλότερη προσφορά, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της.

Όπως όλα δείχνουν πάντως, πολύ δύσκολα η νέα σεζόν θα βρει τον Αλεξανδρόπουλο στη Σπόρτινγκ. Μένει να δούμε πού θα συνεχίσει την καριέρα του…

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024