Ένας 50χρονος βρέθηκε νεκρός σε τουαλέτα για το κοινό του νοσοκομείου Αττικόν το πρωί της Πέμπτης.

Η τουαλέτα ήταν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μη προσβάσιμη για τους επισκέπτες και τους νοσηλευόμενους το τελευταίο διάστημα, λόγω εργασιών.

Σοκ προκαλεί ότι ο άνθρωπος, που φέρεται να είναι ουσιοεξαρτημένος, εντοπίστηκε νεκρός λόγω της δυσοσμίας που οδήγησε τους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ασθενή με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος είχε νοσηλευτεί δύο φορές, από τον περασμένο Μάρτιο, στο νοσοκομείο. Και τις δύο φορές είχε εξαφανιστεί, μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να έχουν προχωρήσει στην έκδοση πειθαρχικών εξιτηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει αντιληπτό, ότι ενώ νοσηλευόταν, εξακολουθούσε να κάνει χρήση ουσιών και εκτιμάται ότι γνώριζε καλά σε ποιο σημείο θα μπορούσε να απομονωθεί.

Από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί ο χρόνος του θανάτου του και πόσες ώρες μεσολάβησαν μέχρι τον εντοπισμό της σορού του.

Διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου

H διοίκηση του νοσοκομείου κάλεσε, αμέσως, την Αστυνομία, ενώ διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο οποιουδήποτε πειθαρχικού παραπτώματος.