Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ και χιλιάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων» γέμισαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για ν’ αποθεώσουν την ομάδα του Πειραιά.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό σκηνικό για την κατάκτηση του τίτλου κλείνοντας έτσι με μια κόκκινη γιορτή τη φετινή σεζόν.
Την απονομή του τροπαίου κάνουν ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης μαζί με τον φίλαθλο των πειραιωτών, Γιάννη Αλαμπασύνη. Μια πολύ δυνατή στιγμή στο παρκέ του ΣΕΦ, καθώς ο φίλαθλος των πειραιωτών αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, αλλά δεν χάνει ούτε παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.