Βέβαιος ότι η Αναστάζια«απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε» δηλώνει ο πατέρας της 27χρονης που βρέθηκε νεκρή στην Κω, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνισή της.
«Την εξαπάτησαν και περίμεναν να νυχτώσει. Ίσως στις ώρες που πέρασε μαζί τους να της έβαλαν κάτι στο ποτό της» υποστηρίζει.
«Η γυναίκα μου και ο σύντροφος της Αναστάζια θα πάνε σήμερα να την αναγνωρίσουν» λέει ο πατέρας της Αναστάζια μιλώντας στο πολωνικό onet. «Λένε ότι η σορός της ήταν σε τραγική κατάσταση λόγω της ζέστης» προσθέτει και λέει ότι η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη για χθες αλλά την ανέβαλαν.
Ο ίδιος πάντως, δεν έχει αμφιβολία ότι η σορόςπου βρέθηκε χθες στο νησί της Κω ανήκει στην κόρη του. «Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την Αναστάζια».
«Ήταν καλό κορίτσι αλλά απερίσκεπτο, νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί» υποστηρίζει ο πατέρας της 27χρονης.
Από την Παρασκευή, όταν η μητέρα της Αναστάζια ετοιμαζόταν να πετάξει για την Ελλάδα, ο πατέρας ήταν απαισιόδοξος. «Της το είπα: «Θα πάρεις ένα πτώμα»» εξομολογείται ο Αντρέι Ρουμπίνσκι.
«Θα ήθελα μαζί του 10 λεπτά για να τον «τελειώσω» εγώ» ξεσπά ο αδερφός της
«Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ» ξεσπά ο αδερφός της Αναστάζια.
«Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα» τονίζει και λέει ότι δεν έχει πληροφορίες για τη συμπληρωματική κατάθεση που κλήθηκε να δώσει ο σύντροφος της Αναστάζια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.