Μετά τη μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League, η ΚΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη φωτογράφιση με το τρόπαιο, ως είθισται, ενώ οι Πειραιώτες δημοσίευσαν και το αντίστοιχο βίντεο με… πλούσιο υλικό από το backstage.
Οι παίκτες, οι παράγοντες και το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μαζί με τις οικογένειές τους βρέθηκαν στη συγκεκριμένη φωτογράφιση, από την οποία ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο, απουσίαζε ο Κώστας Σλούκας. Η απουσία του Έλληνα γκαρντ σε συνδυασμό με τη συζήτηση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομά του και την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά από πολλούς.
Η αλήθεια όμως είναι μακριά από αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με το γραφείο τύπου του Ολυμπιακού, η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν προαιρετική για όσα μέλη της ομάδας επιθυμούσαν φωτογραφίες με τις οικογένειές τους. Εκείνη την ώρα μάλιστα ο Σλούκας παραχωρούσε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, μετά τη φιέστα. Μάλιστα ούτε στην περσινή αντίστοιχη φωτογράφιση είχε παραβρεθεί ο Έλληνας γκαρντ όπως θα δείτε παρακάτω.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.