Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ματαρίτα

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Ματαρίτα

Ο διεθνής Κοσταρικανός αριστερός μπακ ταξίδεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους κιτρινόμαυρους και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Τον διεθνή Κοσταρικανό αμυντικό υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» άνθρωποι των κιτρινομαυρων, ενώ ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να υποβληθεί αύριο (20/6) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.
Αν όλα κυλήσουν ομάδα, ο Κοσταρικανός αριστερός μπακ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις, ενώ είναι πιθανόν να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας και στο Ισραήλ, για τα δυο φιλικά (21/6, 24/6) με τη Μακάμπι Χάιφα.
Ακόμα, αύριο αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και ο Ισπανοαργεντινός δεξιός μπακ, Βαλεντίνο Φατόρε.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζουμε κάποιο από τα παιδιά ή και όλα να είναι μέλη του Ολυμπιακού»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μέχελεν (2-0) και στάθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσία των «μικρών» της Κ19 στην προετοιμασία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024