Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
First Dates: Επικό beef μεταξύ ζευγαριού - Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια

First Dates: Επικό beef μεταξύ ζευγαριού – Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια

Αυτό το ραντεβού ήταν με μία λέξη: αποτυχία.

Ο Δημήτρης και η Γεωργία πήγαν για να βρουν το άλλο τους μισό στο First Dates και φαίνεται πώς το τυφλό ραντεβού δεν πήγε καθόλου καλά.

Οι δυο τους αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ενώ στο τέλος ευχήθηκαν να μην συναντηθούν ποτέ ξανά.

Αρχικά, το ζευγάρι συζητούσε για τη διατροφή με την Γεωργία να λέει πως είναι βίγκαν και έχει δει αλλαγές στο σώμα της: «Έγινα βίγκαν από όταν ήρθα στην Αθήνα, έχω δει αλλαγές σαν να είχα μια πανοπλία. Έχω δει διαφορά και στο δέρμα μου, μυρίζω λουλούδι, εσύ πρέπει να μυρίζεις νεκρό πτώμα».

«Το παράκανα που του είπα για το πτώμα αλλά αυτό εξέπεμπε η όλη του η ενέργεια στην ουσία… ήταν λίγο πτώμα. Πολύ νεκροτομείο», σχολίασε έπειτα στην κάμερα η 41χρονη.

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης της είπε πως θα ήθελε να ζει στα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου: «Τώρα τελευταία βλέπω κάτι ντοκιμαντέρ, τον θαυμάζω πολύ».

«Γενικά τι κάνεις στη ζωή σου τόσα χρόνια; Το επάγγελμά σου το αγαπάς; Τώρα το ξεκίνησες, πότε πρόλαβες να το αγαπήσεις; Αυτό κρύβει μία μοιρολατρία, ότι δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, οπότε ασχολήθηκα με αυτό», τον ρώτησε επίσης η Γεωργία.

«Παίρνεις ενέργεια από τους ανθρώπους; Τι τους κάνεις, τους βαμπιρίζεις δηλαδή; Δεν μου κάνει αυτόν τον δυνατό άντρα, που να έχει τη δύναμη από μόνος του», σχολίασε η ίδια, επιμένοντας στην επικριτική της στάση απέναντι στον παρτενέρ της.

«Μιας και είσαι της τέχνης… το «Περιμένοντας τον Γκοντώ» το έχεις δει; Το θεατρικό του Μπέκετ; Έπρεπε να θυμάσαι την όλη διαδικασία. Κι εσύ κάτι περιμένεις, περιμένεις… τι περιμένεις; Τίποτα δεν περιμένεις. Κωλυσιεργείς… είσαι λούμπεν. Είναι λίγο… πολύ λαϊκός», πρόσθεσε.

Ο επίλογος γράφτηκε με τον χειρότερο τρόπο…

«Αυτό το ραντεβού ήταν με μία λέξη: αποτυχία. Το βάζω στα χειρότερα ραντεβού που έχω κάνει και δεν πρόκειται να ξαναβγώ ποτέ μαζί της», δήλωσε στο τέλος του ραντεβού ο Δημήτρης.

Τότε ήταν που η διαμάχη τους πέρασε σε άλλο επίπεδο. «Για ένα δείπνο μια γνωριμία καλά ήταν και πολύ ήταν. Αν ήταν στο χέρι μου δεν θα είχα βγει ποτέ ραντεβού», είπε ο Δημήτρης και η Γεωργία εκνευρισμένη απάντησε:

«Μου ακούγεται εκδικητικό επειδή δεν είναι ωραίο για έναν άντρα να ακούει την απόρριψη. Την αμοιβαία, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να φανεί από πάνω. Τελικά είναι λες και θέλουμε να πιαστούμε αλλά παραείμαστε αξιοπρεπείς. Θέλει να βγάλει δηλητήριο, δεν πειράζει, εγώ έχω ανοσία».

«Χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα, που λέει ο λόγος και ελπίζω να μην τα ξαναπούμε της είπε στο τέλος», αποκρίθηκε ο 40χρονος παρτενέρ της και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024