Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
3+1 body mist που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι

3+1 body mist που πρέπει να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι

Τα πιο αναζωογονητικά body mist που θα σας ανανεώσουν τις πιο καυτές καλοκαιρινές ημέρες.

Ο υδράργυρος έχει αρχίσει να «ανεβαίνει» και ίσα που προλαβαίνουμε να προμηθευτούμε τα αγαπημένα μας body mist λίγο πριν η πόλη μετατραπεί σε… «καμίνι». Ενυδατικά, δροσιστικά και έξτρα ελαφριά χαρίζουν διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα, καταπολεμώντας τον ιδρώτα και τις οσμές.

Είναι ιδανικά για την περίοδο του καλοκαιριού, μιας και οι ελαφριές συνθέσεις τους δεν αναμειγνύονται με τον ιδρώτα, όπως συμβαίνει με τα κλασικά αποσμητικά ή τα αρώματα. Καταπραϋντικά και απαλά για την επιδερμίδα σας, είναι η τέλεια προσθήκη στο νεσεσέρ σας για την παραλία, την πόλη, ακόμα και κατά τις καθημερινές μετακινήσεις σας όταν χρειάζεστε μια γρήγορη τόνωση δροσιάς και ευεξίας.

Θα βρείτε τα καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε body mist ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA για να μπορείτε να διαλέγετε μέσα από την συλλογή με τα δικά σας αγαπημένα.

Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα την νέα εφαρμογή του SHOPFLIX.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές, ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες συνθέσεις που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας και χαρίζουν φυσικά, μοναδικό άρωμα.

Body Mist Victoria’s Secret Amber Romance

Το πρώτο μας αγαπημένο είναι το Body Mist Victoria’s Secret Amber Romance που έχει ως βασική νότα το πορτοκάλι,  με εκχύλισμα από κεχριμπάρι και κρέμα anglaise. Αφήνει την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη με φρουτώδες άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η σειρά Body Mist είναι εμπλουτισμένη με καταπραυντικό χαμομήλι που αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντας τη βελούδινη.

Victoria’s Secret Mango Temptation Body Mist

Το Victoria’s Secret Mango Temptation Body Mist είναι ένα αρωματικό σπρέι ιδανικό για όσους αγαπούν τις νότες του μάνγκο και του ιβίσκου. Η μοναδική του σύνθεση αφήνει ένα ένα τροπικό και φρουτώδες άρωμα, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το σώμα.

Η σειρά Body Mist είναι εμπλουτισμένη με αλόη και καταπραϋντικό χαμομήλι, που ενυδατώνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, προσφέροντας αίσθηση φρεσκάδας.

Body Mist Estee Lauder Bronze Goddess

Εάν θέλετε να αποπνέετε τον αέρα μιας… θεάς τότε το Body Mist Estee Lauder Bronze Goddess είναι η ιδανική επιλογή και για πολλούς (και καλούς) λόγους.

Είναι ένα γυναικείο άρωμα που συνδυάζει νότες κορυφής από καρύδα με μεσαίες νότες από λουλούδι Τιαρέ και νότες βάσης από σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι και βανίλια για μια μοναδική αίσθηση κάθε φορά.

TommyG Body Splash Baby Dreams

Ελαφρύ και αναζωογονητικό το TommyG Body Splash Baby Dreams χαρίζει νότες δροσιάς και ευεξίας όποτε το χρειαστείτε.

Είναι χαρακτηριστικό για τις μοναδικές νότες φρούτων και λουλουδιών που διαρκούν όλη την ημέρα και ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024