Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η «πρώτη» του Ολυμπιακού στον Ρέντη – Ποιοι θα δώσουν το παρών…

Η «πρώτη» του Ολυμπιακού στον Ρέντη – Ποιοι θα δώσουν το παρών…

Πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις και τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες του

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν, καθώς έχει την πρώτη του συγκέντρωση στον Ρέντη για εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις. Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν ουσιαστικά από σήμερα την προετοιμασία τους για τα προκριματικά, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει την ευκαιρία να έχει μια πρώτη συνάντηση και γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του.

Από εκεί και πέρα, δεν θα γίνει προπόνηση σήμερα, αφού θα περάσουν σε γκρουπ οι ποδοσφαιριστές τα εργομετρικά τεστ. Το παρών αναμένεται να δώσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και όσοι επιστρέφουν από δανεισμό, ενώ θα απουσιάσουν οι διεθνείς.

Στην πρώτη αναμένεται να βρίσκονται οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Ραμόν, Μπα, Σισέ, Ντόη, Μπιέλ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Κανέ, Πέπε, Ζινκερνάγκελ, Ονιεκούρου, Φαντιγκά, Ρατζέλοβιτς, Μαντί Καμαρά, Κίτσος, Καρβάλιο, Λοβέρα, ενώ θα είναι σίγουρα και κάποια παιδιά από τη Β’ ομάδα και τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα απόντες θα είναι οι διεθνείς, που έχουν εξασφαλίσει κάποιες επιπλέον μέρες άδειας είναι οι Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Κούντε, Μπουτούτσι, Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα. Οι Χασάν και Λάιντνερ είναι τραυματίες, ενώ ενοχλήσεις εδώ και καιρό έχει ο Μαντί Καμαρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες θα ταξιδέψουν στο Τιρόλ της Αυστρίας στο διάστημα 5-20 Ιουλίου για το πιο σημαντικό κομμάτι του καλοκαιριού, ενώ μέχρι τότε θα κάνουν προπονήσεις στον Ρέντη.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Νέες φονικές επιθέσεις του Ισραήλ σε Λίβανο και Συρία - Ομοβροντία ρουκετών από τη Χεζμπολάχ

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει ολόκληρη η Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Χεζμπολάχ συνεχίζουν τις εχθροπραξίες, με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να απορρίπτει πρόταση για εκεχειρία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024