Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα για την Σάκκαρη (0-2)

Ήττα για την Σάκκαρη (0-2)

Η Σάκκαρη το πάλεψε απέναντι στην πολύπειρη Βέκιτς, αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κροάτισσα και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά του Βερολίνου.

Μετά από μια μεγάλη μάχη, που διήρκησε 2 ώρες και 16 λεπτά, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την πολύπειρη Κροάτισσα Ντόνα Βέκιτς με 2-0 σετ (4-6, 4-7 [8]) και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του 500άρι τουρνουά που πραγματοποιείται στο Βερολίνο.

Η Μαρία Σάκκαρη για δεύτερη σερί χρονιά έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της γερμανικής διοργάνωσης, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Αυτός ήταν ο 6ος διαδοχικός χαμένος ημιτελικός για την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα μέσα στο 2023 να βρεθεί σε τελικό. Η συμπατριώτισσά μας πλέον θα πακετάρει τα πράγματά της και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το Wimbledon, με το τρίτο χρονικά Grand Slam της φετινής σεζόν να ξεκινάει στις 3/7.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ μέχρι το 2-2, όταν η Ντόνα Βέκιτς έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-2. Η Μαρία απάντησε με το ίδιο… νόμισμα και ισοφάρισε σε 3-3, με την Κροάτισσα, όμως, να κάνει νέο μπρέικ για το 4-3. Στο 10ο γκέιμ η Σάκκαρη είχε τέσσερις ευκαιρίες για να κάνει μπρέικ και να ισοφαρίσει σε 5-5, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε, με την Βέκιτς να κάνει το 6-4 και μαζί το πρώτο βήμα για τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, αλλά η Ντόνα Βέκιτς το πήρε πίσω και ισοφάρισε σε 2-2. Στο 8ο γκέιμ η Ελληνίδα τενίστρια έκανε νέο μπρέικ για το 5-3, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της. Η Βέκιτς για μια ακόμα φορά έκανε μπρέικ και μείωσε σε 5-4. Στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5 και οι δύο τενίστριες οδηγήθηκαν με… μαθηματική ακρίβεια στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Ντόνα προηγήθηκε με 3-0, αλλά η Μαρία ισοφάρισε γρήγορα σε 3-3. Στη συνέχεια είχαμε μια μεγάλη μάχη, με την Μαρία να «σβήνει» τρία match points, πριν η Βέκιτς φτάσει στο 10-8, με το οποίο έκανε το 2-0 στα σετ και πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Αλεξάντροβα – Κβίτοβα.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024