Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βάζουμε τα κλιματιστικά μας σε mode AI

Βάζουμε τα κλιματιστικά μας σε mode AI

Η Τεχνητή Νοημοσύνη ή αλλιώς ΑΙ (Artificial Intelligence) ήρθε για να μείνει και να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη.

Τα σπίτια μας γίνονται ολοένα και πιο έξυπνα, κάθε καινούρια συσκευή μας εντυπωσιάζει και όσο η Τεχνητή Νοημοσύνη εξελίσσεται τόσο μένουμε να κοιτάμε έκπληκτοι το εύρος των δυνατοτήτων που προσφέρει η ΑΙ. Και κάθε smart home έχει ανάγκη ο καλύτερος καλοκαιρινός φίλος όλων μας (ή αλλιώς aircondition) να είναι ακόμα πιο έξυπνος.

Είναι αλήθεια ότι η ιδέα ενός κλιματισμού με Τεχνητή Νοημοσύνη μάς κάνει να ενθουσιαζόμαστε, γι’ αυτό στρέψαμε την προσοχή μας σε νέα που έρχονται από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου -που συχνά πυκνά δείχνει το μέλλον- και που αφορά τα πρώτα ΑΙ κλιματιστικά με την υπογραφή της Toyotomi. Όταν λέμε ΑΙ κλιματιστικά, τι εννοούμε; Φαντάσου να μπορεί το κλιματιστικό από μόνο του να δίνει λύσεις, όπως να σου βελτιώνει αυτόματα τις συνθήκες του χώρου σου, να φροντίζει για τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας που συνεπάγεται οικονομικό όφελος για σένα, περιβαντολλογικό όφελος για όλους μας. 

Η πρωτοπόρος και καινοτόμος ιαπωνική Toyotomi έφερε και στη χώρα μας τα ErAI All DC Inverter, τα οποία αποτελούν την πρώτη σειρά κλιματιστικών παγκοσμίως με δυνατότητες  Τεχνητής Νοημοσύνης. Τα συγκεκριμένα υψηλής αισθητικής κλιματιστικά ενσωματώνουν έναν ειδικό αλγόριθμο ΑΙ, ο οποίος συλλέγει δεδομένα ανά δευτερόλεπτο από το χώρο, μετρώντας θερμοκρασία και υγρασία, ενώ παράλληλα μαθαίνει και τις συνήθειες σου, προκειμένου να προσαρμόσει ανάλογα και τις ρυθμίσεις. Ένα κλιματιστικό που μαθαίνει τις ανάγκες σου καθημερινά και φροντίζει να τις εξυπηρετεί, προσφέροντάς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σου! Πόσο ιδανικό ακούγεται, τώρα που ξεκίνησαν οι ζέστες; 

Και αν αρχίζεις να το σκέφτεσαι, να ξέρεις ότι το νέο κλιματιστικό της Toyotomi διαθέτει smart dry-ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης, ιονιστή Plasma, αποστείρωση αέρα UVC, Φίλτρο HEPA (13) 3PLUS για καθαρισμό του αέρα, λειτουργία φωνητικών εντολών, λειτουργία περιορισμού απόδοσης «P» και ηλεκτρική αντίσταση εξωτερικής μονάδας για απρόσκοπτη λειτουργία από τους -25οC έως τους 50οC. 

Επιπλέον, αυτή η προσαρμογή στις ιδανικές συνθήκες που γίνεται αυτόματα, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 15% σε ετήσια βάση, ενώ επιτυγχάνεται και η μείωση των εκπομπών άνθρακα κατά 48 κιλά. Αυτό για ένα μέσο κλιματιστικό 12.000 BTU, ισοδυναμεί με τον άνθρακα που απορροφάται από ένα δέντρο ετησίως. Φαντάσου λοιπόν να αναβαθμίσεις τον κλιματισμό σου συνολικά μέσα στο σπίτι, επενδύοντας στο μέλλον, σε μία win win κατάσταση για σένα, την οικογένειά σου και ασφαλώς το περιβάλλον. ΑΙ και καλό μας καλοκαίρι.

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024