Μητσοτάκης: Σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό πριν τη Σύνοδο Κορυφής
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκαλέσει για την Τετάρτη το πρώτο υπουργικό συμβούλιο
Την πρώτη διευρυμένη υπουργική σύσκεψη είχε το απόγευμα της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αντικείμενο το μεταναστευτικό ζήτημα.
Στη σύσκεψη μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.
Η συνάντηση αυτή είχε προπαρασκευαστικό χαρακτήρα, ενόψει της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και στην οποία θα συζητηθεί και το μεταναστευτικό.
Κύκλος επισκέψεων στα υπουργεία – Αύριο το πρώτο υπουργικό
Μετά τις τελετές ορκωμοσίας και παράδοσης – παραλαβής των υπουργείων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί αύριο, Τετάρτη, στις 11 το πρωί, το πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.
Αυτή θα είναι η πρώτη από μία σειρά επισκέψεων του κ. Μητσοτάκη στα υπουργεία, προκειμένου να συζητηθούν οι προτεραιότητες κάθε χαρτοφυλακίου.
- Ο Ελ Κααμπί θυμάται τα ευρωπαϊκά του γκολ με τον Ολυμπιακό: «Αυτό με σημάδεψε» (vid)
- Lilo & Stitch: Το τρελό μπλε πλασματάκι έρχεται στον πραγματικό κόσμο – Δείτε το τρέιλερ
- Η Δημοκρατία σε Κρίση: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Φάμελλος: Σε πολύ αδύναμο σημείο ο Μητσοτάκης με την επιλογή Τασούλα για ΠτΔ
- Η Μαριγκόνα φωτογραφήθηκε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τον θρίαμβο του βόλεϊ (pic)
- Πλαστικό: Σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες προκαλεί η ρύπανση στα πτηνά – Μοιάζουν με το Αλτσχάιμερ