
Ο άγνωστος τσακωμός της Καλομοίρας – «Ο άλλος παίρνει θάρρος γρήγορα»
Τι συνέβη;
Για το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, απάντησε η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε κι ένα περιστατικό, όπου τσακώθηκε με μια άλλη μαμά.
«Σκέφτομαι να μείνω στην Ελλάδα μόνιμα για να μάθουν και τα παιδιά καλά ελληνικά» είπε αρχικά η Καλομοίρα.
Η Καλομοίρα αποκάλυψε στη συνέχεια: «Έχω τσακωθεί πολύ άσχημα μία φορά με μια μαμά. Κατηγόρησε για κάτι το παιδί μου που τότε είχε θέμα. Εκεί έγινα psycho. Δεν πειράζω αλλουνού παιδιά, μην πειράζεις και τα δικά μου».
«Μίλησα έτσι γιατί έπρεπε να βάλω όρια. Ο άλλος παίρνει θάρρος γρήγορα. Μετά, αφού έκανα τα παιδιά, έμαθα να μιλάω πιο πολύ. Γιατί αν δεν μιλάω εγώ, ποιος θα μιλήσει;».
Δείτε το βίντεο…
- Σαλαμίνα: Στο «φως» η έκθεση του Καναδού ερευνητή για το διπλό φονικό – Πώς κατέληξε στον βασικό ύποπτο
- Σαλαμίνα: Τι αναφέρει η έκθεση του ερευνητή για τις δολοφονίες των Γιώργου Μπάκα και Νατάσας Απέργη
- Αναστασία Βελεγράκη: «Δεν θα έφευγε από μόνη της, την εξαφάνισαν» – Πυκνώνει το μυστήριο με την εικαστικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις