ΥΠΟΙΚ: Τον Αύγουστο θα δημοσιευτεί η λίστα με τους φοροφυγάδες
Μετατέθηκε χρονικά η δημοσιοποίηση της λίστας
Για τον Αύγουστο μετατίθεται η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου, καθώς όπως ανακοίνωσαν τα συναρμόδια υπουργεία «μέχρι τις 4 Αυγούστου 2023 επικαιροποιούνται οι καταστάσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, «με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικοκομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, οι καταστάσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ για τα έτη 2020, 2021, 2022 και 2023 επικαιροποιούνται μέχρι την 4η Αυγούστου 2023.
Και σημειώνεται πως «η απόφαση αυτή εκδίδεται προκειμένου να υπάρξει εναρμόνιση με την προθεσμία της 31ης Ιουλίου 2023, η οποία προβλέπεται στις διατάξεις του ν.5036/2023, με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα επανένταξης στην ίδια ρύθμιση των οφειλών των απολεσθεισών ρυθμίσεων του ν.4611/2019 ή του ν. 4738/2020».
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Το in συμμετέχει στην 24ωρη απεργία στα Μέσα Ενημέρωσης
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο