Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Πρόκληση οι δηλώσεις Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες μετά το ναυάγιο στην Πύλο

ΚΚΕ: Πρόκληση οι δηλώσεις Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες μετά το ναυάγιο στην Πύλο

Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση «είναι αποφασισμένη να εντείνει την πολιτική της καταστολής και του εγκλωβισμού σε βάρος των ξεριζωμένων, που είναι το έδαφος για την γιγάντωση της δράσης των κυκλωμάτων διακινητών»

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, σχολίασε το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως αποτελούν «πρόκληση».

Ειδικότερα, ο Περισσός σημειώνει πως «λίγες ημέρες μετά από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, με θύματα εκατοντάδες αδικοχαμένους νεκρούς και αγνοούμενους, κι ενώ ακόμα δεν έχουν δοθεί από τις ελληνικές αρχές οι επιβαλλόμενες σαφείς απαντήσεις για τις πραγματικές συνθήκες του, είναι πρόκληση οι δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες για την ‘επιτυχή ελληνική πολιτική φύλαξης των συνόρων’».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εντείνει την καταστολή»

«Όσο για τον ‘αγώνα’ που, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, έδωσε η Ελλάδα για την ‘καθολική συμφωνία’ των κρατών της ΕΕ στη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της», σχολιάζει δηκτικά το ΚΚΕ, «σημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εντείνει την πολιτική της καταστολής και του εγκλωβισμού σε βάρος των ξεριζωμένων, που είναι το έδαφος για την γιγάντωση της δράσης των κυκλωμάτων διακινητών».

Και διαμηνύει ότι «απέναντί της, θα βρει την πραγματική μαχητική αντιπολίτευση του ΚΚΕ και τους κοινούς αγώνες Ελλήνων, μεταναστών εργατών και προσφύγων για την προστασία των δικαιωμάτων τους».

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024