Επίθεση από σκύλο, πιθανότατα αδέσποτο, δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου μια γυναίκα στη Στυλίδα.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, συγκεκριμένα περίπου στις 10:30’ το πρωί την ώρα που βρισκόταν εξωτερικά της δυτικής εισόδου του νεκροταφείου της πόλης, ένα μεγαλόσωμο σκυλί, χωρίς να το προκαλέσει της επιτέθηκε δαγκώνοντάς την στο δεξί της πόδι.
Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί από το ζώο και με δικό της μέσο αιμόφυρτη μετέβη στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.
Ακολούθως ενημέρωσε την αστυνομία αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την περισυλλογή του επιθετικού σκύλου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας