Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού και εκ των βασικών στόπερ των ερυθρόλευκων επί δυόμισι σεζόν, αποχώρησε από την ομάδα μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.
Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός που αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την μεγάλη καριέρα του, αποχαιρέτησε λίγο νωρίτερα τον Ολυμπιακό με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανταποδίδει και να στέλνει με τη σειρά της το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο «Πάπα».
«Σωκράτη σε ευχαριστούμε για όλα!» ήταν η λιτή ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, συνοδευόμενη και από μια φωτογραφία του Σωκράτη στα ερυθρόλευκα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.