Τρελαίνει κόσμο η Ίντερ Μαϊάμι και φτιάχνει μεικτή… La Liga!
Πρώτα ήρθε ο Μέσι, ακολούθησε ο Μπουσκέτς και πλέον άλλοι δύο τεράστιοι παίκτες από τη La Liga ετοιμάζονται να υπογράψουν στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Λιονέλ Μέσι. Η άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ φαίνεται πως πείθει τον έναν μετά τον άλλον μεγάλους παίκτες με τεράστια θητεία στη La Liga, να συνεχίσουν την καριέρα τους στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Μετά από τον Αργεντινό μάγο ακολούθησε ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχι Μπουσκέτς που έμεινε ελέυθερος από τους Καταλανούς. Πλέον σύμφωνα με δημοσιεύματα, άλλοι δύο παίκτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την αμερικανική ομάδα.
Πρόκειται για τον τρίτο της μπλαουγκράνα παρέας, Ζόρντι Άλμπα που επίσης αποχαιρέτησε της Μπαρτσελόνα φέτος το καλοκαίρι, αλλά και έναν… άσπονδο εχθρό τους από τα χρόνια της μεγάλης κόντρας Μπάρτσα και Ρεάλ, ο Σέρχιο Ράμος που δεν συνέχισε την καριέρα του στην Παρί και ψάχνει την επόμενη ομάδα του και ίσως γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Μέσι, όπως ήταν στους Παριζιάνους μέχρι πρότινος.
Η Inter Miami, από ουραγός που είναι στην τρέχουσα σεζόν, αναμένεται τουλάχιστον εμπορικά να παίξει μεγάλη μπάλα τη νέα σεζόν και ίσως υπό της οδηγίες του Τάτα Μαρτίνο πλέον, να κάνει πορεία πρωταθλητισμού από την ερχόμενη σεζόν, εφόσον οι παγκόσμιοι αστέρες που μαζεύονται στο κοσμικό Μαϊάμι, έχουν ακόμα όρεξη για… ποδόσφαιρο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.