Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τιμητική διάκριση για «Το Βήμα» στα Educational Leaders Awards 2023

Τιμητική διάκριση για «Το Βήμα» στα Educational Leaders Awards 2023

Βραβεύτηκε για τις «Μαθητικές Εφημερίδες» που εξέδωσε σε 33 πόλεις ανά την Ελλάδα

«ΤΟ ΒΗΜΑ» βραβεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουλίου, στο πλαίσιο των βραβείων Education Leaders Awards 2023 για τη συνολική του προσφορά στην Παιδεία και για το πρόγραμμα των «Μαθητικών Εφημερίδων».

Συγκεκριμένα το τιμητικό βραβείο αφορούσε στην έκδοση «Μαθητικών Εφημερίδων» τις οποίες συνέγραψαν οι μαθητές από σχολεία της επαρχίας εκφράζοντας τις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Η ιστορική εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» που εδώ και δυόμιση χρόνια δίνει φωνή σε μαθητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας έλαβε αυτή την τιμητική διάκριση στο μη διαγωνιστικό μέρος των βραβείων Educational Leaders Awards 2023. Το βραβείο παρέλαβε η αρχισυντάκτρια του Βήματος και υπεύθυνη για θέματα παιδείας Μάρνυ Παπαματθαίου. «Το βραβείο αυτό ανήκει πρωτίστως στους μαθητές και στους καθηγητές τους αλλά και στους συντάκτες ύλης οι οποίοι με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι επιμελήθηκαν όλες τις εκδόσεις» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κυρία Παπαματθαίου στο ευχαριστήριο μήνυμά της.

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των «Education Leaders Awards 2023» και Πρόεδρος της Ε.Ε για το μέλλον του κοινωνικού κράτους, Άννα Διαμαντοπούλου που απένειμε το βραβείο, εξήρε με τη σειρά της τη σημασία και την προσφορά των «Μαθητικών Εφημερίδων» στο σύνολο της εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Τα βραβεία Educational Leaders Awards 2023 διοργανώθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά) για 8η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS Events με στόχο την ανάδειξη των εκπαιδευτικών μονάδων και δραστηριοτήτων που ξεχώρισαν στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Sports in

Μπλόκο της Κομισιόν στον Όρμπαν

Οι επιλογές του Ούγγρου πρωθυπουργού Όρμπαν είχαν αφήσει να αιωρείται ότι οι Επίτροποι δε θα επισκεφτούν την χώρα που έχει την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024