Ξεκάθαρος ως προς τη θέση της Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του Λουίς Ενρίκε, τονίζοντας πως για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στους Παριζιάνους ο Γάλλος σούπερ σταρ θα πρέπει να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

«Δεν θέλουμε να αφήσουμε τον Εμπαπέ να φύγει ελεύθερος το 2024. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Αν ο Κιλιάν θέλει να μείνει, αυτό θέλουμε και εμείς. Αλλά θα πρέπει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να χάσουμε ως ελεύθερο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, αυτό είναι αδύνατο.

Ο ίδιος ο Εμπαπέ μας έχει μεταφέρει ότι δεν θα φύγει σαν ελεύθερος. Αν άλλαξε γνώμη, αυτό δεν είναι δικό μου λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Παρί.

Για το ζήτημα του Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε και ο νέος προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε: «Όταν μιλήσαμε για το project που θα φτιάξουμε, μιλήσαμε για όλα τα πιθανά σενάρια. Δεν θα πω περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο και θα δούμε. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Όσα έχουμε πει με τον πρόεδρο θα μείνουν μεταξύ μας».