Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
First Dates: Πήρε το ποτό του για τον δρόμο και έφυγε – «Αυτός είμαι και σε όποια αρέσει»

First Dates: Πήρε το ποτό του για τον δρόμο και έφυγε – «Αυτός είμαι και σε όποια αρέσει»

Φυσικά, ούτε λόγος  δεν έγινε για δεύτερο ραντεβού!

O 26χρονος Σπύρος συνάντησε πρώτη φορά στο First Dates την 22χρονη Έλενα. Ωστόσο, το ραντεβού τους δεν πήγε και πολύ καλά. Μπερδεύτηκε κάπου μεταξύ κούρασης, πείνας και… κινητού. Σύνδεση μεταξύ τους δεν υπήρξε και οι δρόμοι τους χώρισαν -όχι ότι ενώθηκαν ποτέ- άδοξα.

Ο Σπύρος αποφάσισε να πάει στο First Dates προκειμένου να βρει έναν καλό άνθρωπο και όχι τον έρωτα, όπως τόνισε.

Μετά από προτροπή της Ζενεβιέβ Μαζαρί να κάνει δεήσεις, μίλησε στο σύμπαν και ζήτησε να έρθει στον δρόμο του η γυναίκα που ονειρεύεται. Όμως, οι ευχές του δεν έπιασαν τόπο.

Ήπιε το πρώτο του ποτάκι στο μπαρ και μόλις είδε την Έλενα απογοητεύτηκε. Και εκείνη όμως δεν ενθουσιάστηκε.

«Δεν είναι του γούστου μου»

Η νεαρή δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι αγάπης για να βρει ένα πιο «ζωηρό αγόρι», με χιούμορ, που να βγαίνουν και να της μιλάει όταν βγαίνουν και όχι μόνο να την κοιτάει ή να είναι με ένα κινητό στο χέρι. Ότι δηλαδή δεν είναι ο Σπύρος, ο οποίος -για να λέμε την αλήθεια- ήταν και αγενής μαζί της.

«Λέω αποκλείεται να είναι αυτή. Δεν είναι του γούστου μου», ήταν η ατάκα του 26χρονου όταν τη γνώρισε και με το «καλησπέρα» της είπε ότι… δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Μιλώντας στην κάμερα, η 22χρονη ρώτησε το όνομα του άνδρα πού ήταν από πίσω και του ζήτησε να βγουν μαζί ραντεβού. «Δεν βγαίνουμε μαζί; Ποιο ωραία θα περάσουμε. Δεν θέλω να το ξαναζήσω ποτέ. Πραγματικά δεν θέλω να ξαναγνωρίσω τον ίδιο άνθρωπο. Είχα να το ζήσω χρόνια αυτό το πράγμα, να γνωρίσω τόσο ξενέρωτο άνθρωπο και αγενή. Τι άνδρες υπάρχουν στον κόσμο; Τι ραντεβού να βγω εγώ μετά;», σχολίασε.

Όταν στη συνέχεια πήγε τουαλέτα και επέστρεψε τον ρώτησε: «Σε έστησα πολύ;» για να της αποκριθεί ο 26χρονος από την Ελασσόνα. «Λίγο. Γενικά στήνεις έτσι τα ραντεβού σου γιατί και πριν άργησες να ‘ρθεις».

Τότε ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. «Ξίνισα, αλλά είπα να κρατηθώ. Ας πει τα δικά του και εγώ θα τον βρίζω. Γι’ αυτό δεν έχει κρατήσει σχέση αυτό το παιδί μακροχρόνια. Ποια θα τον αντέξει; Αντί να μιλήσει, να πει κάτι το ενδιαφέρον είπε “θέλω να φάω”», σχολίασε εκνευρισμένη η Έλενα.

Το ραντεβού τελείωσε και ο Σπύρος έκανε… έξοδο. Πήρε το ποτό του για το δρόμο και έφυγε, με την Έλενα να τον ακολουθεί από πίσω. «Αυτός είμαι και σε όποια αρέσει», τόνισε ο 26χρονος.

Φυσικά, ούτε λόγος  δεν έγινε για δεύτερο ραντεβού.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

«Δεν θα διστάσουμε να υποστηρίξουμε τη Χεζμπολάχ, είναι ισχυρότερη από ποτέ», διαμηνύει ο ηγέτης των Χούθι

«Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να υποστηρίζουμε τη Γάζα και την Παλαιστίνη γενικότερα, ούτε επίσης τον Λίβανο και τη Χεζμπολάχ», δεσμεύτηκε ο Άμπντουλ Μάλικ αλ Χούθι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024