Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Η μετεκλογική εκδήλωση στον Περισσό – Ποιοι έδωσαν το παρών

ΚΚΕ: Η μετεκλογική εκδήλωση στον Περισσό – Ποιοι έδωσαν το παρών

Στην εκδήλωση έγινε γνωστό ποιοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι σε Αθήνα και Πειραιά

Ήταν μια ζεστή βραδιά. Τρίτη, το ραντεβού ήταν στις 20:30 στο αίθριο του Περισσού, με το γνωστό άγαλμα του Λένιν δια χειρός Μέμου Μακρή. Το ΚΚΕ διοργάνωσε ένα μετεκλογικό φιλόξενο σουαρέ για τους ανθρώπους του Τύπου που κάλυψαν και συνεργάστηκαν με το ιστορικό κόμμα κατά την μακρά προεκλογική περίοδο. Κανένα άλλο κόμμα δεν το έχει κάνει και μια αιτία πέραν της γνωστής οργανωτικότητας του ΚΚΕ, είναι και οι καλές εκλογικές επιδόσεις του τον Μάη και τον Ιούνη.

Οι υποψήφιοι για τους δήμους Αθήνας και Πειραιά

Ξέρετε ότι το κόμμα μας από αυτές τις εκλογές βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένο, ιδιαίτερα εδώ στην Αττική που είναι τρίτο κόμμα και με πολλούς βουλευτές, πολλούς για πρώτη φορά, που είναι σήμερα εδώ ανάμεσά μας», είπε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ που έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και μάλιστα έδωσε και δύο ειδήσεις. Πως ο Νίκος Σοφιανός, που ήταν στο αίθριο μαζί με πολλά στελέχη του κόμματος θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα και ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής πλέον Α’ Πειραιά θα δώσει την μάχη στο δήμο του Πειραιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος συνομίλησε με τους καλεσμένους, οι βουλευτές Αττικής του Κόμματος, ο βουλευτής επικρατείας Θανάσης Παφίλης αλλά και η Λιάνα Κανέλλη, η Σεμίνα Διγενή, ο Γιάννης Γκιόκας, ο Νίκος Μπογιόπουλος κα.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024