Ήταν μια ζεστή βραδιά. Τρίτη, το ραντεβού ήταν στις 20:30 στο αίθριο του Περισσού, με το γνωστό άγαλμα του Λένιν δια χειρός Μέμου Μακρή. Το ΚΚΕ διοργάνωσε ένα μετεκλογικό φιλόξενο σουαρέ για τους ανθρώπους του Τύπου που κάλυψαν και συνεργάστηκαν με το ιστορικό κόμμα κατά την μακρά προεκλογική περίοδο. Κανένα άλλο κόμμα δεν το έχει κάνει και μια αιτία πέραν της γνωστής οργανωτικότητας του ΚΚΕ, είναι και οι καλές εκλογικές επιδόσεις του τον Μάη και τον Ιούνη.

Οι υποψήφιοι για τους δήμους Αθήνας και Πειραιά

Ξέρετε ότι το κόμμα μας από αυτές τις εκλογές βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένο, ιδιαίτερα εδώ στην Αττική που είναι τρίτο κόμμα και με πολλούς βουλευτές, πολλούς για πρώτη φορά, που είναι σήμερα εδώ ανάμεσά μας», είπε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ που έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και μάλιστα έδωσε και δύο ειδήσεις. Πως ο Νίκος Σοφιανός, που ήταν στο αίθριο μαζί με πολλά στελέχη του κόμματος θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα και ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής πλέον Α’ Πειραιά θα δώσει την μάχη στο δήμο του Πειραιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος συνομίλησε με τους καλεσμένους, οι βουλευτές Αττικής του Κόμματος, ο βουλευτής επικρατείας Θανάσης Παφίλης αλλά και η Λιάνα Κανέλλη, η Σεμίνα Διγενή, ο Γιάννης Γκιόκας, ο Νίκος Μπογιόπουλος κα.