Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Protergia Charge: τώρα μπορείτε να φορτίσετε και στις διακοπές

Protergia Charge: τώρα μπορείτε να φορτίσετε και στις διακοπές

Στο σπίτι, στο γραφείο, στο κέντρο της πόλης, πηγαίνοντας διακοπές. Πλέον το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο δεν είναι για χρήση υπό προϋποθέσεις, είναι το πιο οικονομικό μέσο μετακίνησης προς κάθε κατεύθυνση, ακόμα και καλοκαιρινή!

Το μέλλον είναι ή πρέπει  να γίνει πράσινο, με την ηλεκτροκίνηση να παίρνει τη σκυτάλη από την υβριδική τεχνολογία, ώστε κάποια στιγμή να απεξαρτητοποιηθούμε εντελώς από την ανάγκη του πετρελαίου και των παραγώγων του ώστε να κινούμαστε μόνο από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ένα ηλεκτρικό αμάξι που έχει ως «καύσιμα» πράσινη ενέργεια μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και αυτό είναι κάτι που θέλουμε όλοι. Αν και η ιστορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ξεκινάει πριν ακόμα και από αυτή των συμβατικών, κάπου στο 19ο αιώνα, το σύγχρονο ηλεκτρικό αμάξι όπως το γνωρίζουμε έχει μπει στις ζωές μας την τελευταία δεκαετία.

Το βασικό θέμα του καταναλωτή σήμερα όσον αφορά την επιλογή στο όχημα μετακίνησης είναι πέραν την τιμής αγοράς ακόμα περισσότερο η εμπιστοσύνη που πρέπει να αισθάνεται στην αυτονομία του, ώστε να απαντάει στο πολύ απλό ερώτημα «θα φτάσω;».

Σε αυτό λοιπόν τον προβληματισμό έρχεται η Protergia με το Protergia Charge και σας απαλλάσσει από κάθε τέτοιου είδους αγωνία, φροντίζοντας την ηλεκτρική σας μετακίνηση προς κάθε προορισμό.

Αρχικά μπορείτε να έχετε τη σωστή οικιακή φόρτιση με το Protergia Charge Home Complete. Η εταιρεία μπορεί να αναβαθμίσει το σπίτι με ολοκληρωμένη μελέτη, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία οικιακού φορτιστή, προσφέροντας παράλληλα εξειδικευμένα προγράμματα όπως το Protergia Charge Home Energy MVP για πιο οικονομική φόρτιση στο σπίτι.

Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε τη σωστή φόρτιση και στο γραφείο με το Protergia Charge Business Complete. Τι και αν ξεχάσατε να φορτίσετε στο σπίτι; Μην ανησυχείτε γιατί και σε αυτήν την περίπτωση η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης σταθμών φόρτισης προσιτές σε κάθε επαγγελματία και σε κάθε επιχείρηση, κάνοντας εύκολη τη χρήση τους μέσω λογισμικού και άψογης υποστήριξης. Η Protergia πιστεύει στις βιώσιμες επιχειρήσεις και βοηθάει στην πράξη την πράσινη ανάπτυξη αυτών, με λύσεις για το προσωπικό αλλά και για τους πελάτες τους. Για αυτό αν έχετε επιχείρηση με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης οχημάτων, σκεφτείτε να εμπιστευτείτε την εγκατάσταση σταθμού φόρτισης στην Protergia και κέρδιστε μέρος των εσόδων. Μία κίνηση WIN WIN για ένα πιο πράσινο εταιρικό προφίλ!

Και μετά τη δουλειά θέλετε να πάτε για ένα γεύμα αλλά δεν ξέρετε αν θα σας βγάλει μέχρι το σπίτι στην επιστροφή; Κανένα πρόβλημα! Η εταιρεία έχει φροντίσει και για αυτό με το πρόγραμμα Protergia Charge City. Η Protergia με σταθερά βήματα κινείται προς το μέλλον της ενέργειας πιστεύοντας στις βιώσιμες πόλεις, δημιουργώντας δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων και σε δημόσιους χώρους. Στην πράξη αυτό σημαίνει σήμερα τη δημιουργία ενός δικτύου 25 σημείων φόρτισης σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, κάτι που θα δούμε σύντομα και  σε άλλες μεγάλες ελληνικές πόλεις.

Και αφού λύσαμε κάθε δυνατή περίπτωση στην πόλη, αναρωτιέστε τι θα κάνετε τώρα που είναι καλοκαίρι και θέλετε να ταξιδέψετε; Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα της ηλεκτροκίνησης: να μην μείνει κανένας στον δρόμο και εκτός πόλης… Και για αυτό η εταιρεία σας έχει τη λύση: Protergia Charge On the Go! Ήρθε η ώρα για ευκολότερα και πιο οικονομικά ταξίδια με τη δημιουργία ενός πανελλαδικού δικτύου ταχυφορτιστών που όλο και μεγαλώνει. Σκεφτείτε για παράδειγμα ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη με μία μόνο φόρτιση στον ταχυφορτιστή των ΣΕΑ Αλμυρού ή Νίκαιας, σε συνεργασία με την Aegean Oil.

Πλέον, μπορείτε να βρείτε σε 250 σημεία στη χώρα φορτιστές σε περισσότερους από 100 χώρους δημόσιας πρόσβασης, όπως είναι μαρίνες, ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετ κα.

Αλλά για να δούμε κάποιες βασικές τοποθεσίες:

Διακοπές στην Αθήνα; Θα πάτε για καφέ στην Αττική Ριβιέρα, συγκεκριμένα στη Μαρίνα Φλοίσβου και θα φορτίσετε πολύ γρήγορα στον ταχυφορτιστή 150 KW ή σε ένα από τα 12 επιπλέον σημεία φόρτισης.

Διακοπές στην Κρήτη; Πάνω από 20 σημεία δημόσιας πρόσβασης Protergia Charge θα βρεις για τις ατελείωτες βόλτες στο νησί που τα έχει όλα: όμορφα χωριά, θάλασσες, αξιοθέατα, βουνά και φαράγγια.

Διακοπές στην Κέρκυρα; Ένα από τα δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου διαθέτει 14 σημεία δημόσιας πρόσβασης Protergia Charge! Είναι και αυτό ένα μεγάλο νησί με πολλά μυστικά που περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Διακοπές στη Χαλκιδική; Ξεκινάμε από Αθήνα γεμίζοντας δωρεάν σε ένα από τα 25 σημεία φόρτισης του Δήμου Αθηναίων και κάνουμε μία στάση όπως είπαμε και παραπάνω στα ΣΕΑ Αλμυρού και Νίκαιας. Στη συνέχεια ένα διάλλειμα για φόρτιση και στη Θεσσαλονίκη πριν καταλήξουμε στο «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», όπου και εκεί τα σημεία φόρτισης είναι πολλά!

Οπότε, είτε πάτε διακοπές σε νησί, είτε αλλού τσεκάρετε το χάρτη και κινηθείτε αναλόγως. Πλέον, υπάρχουν ταχυφορτιστές Protergia Charge  στην όμορφη Νάξο, στη δραστήρια Καλαμάτα, τα 4 ΣΕΑ Αλμυρού και Νίκαιας (ανόδου και καθόδου στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη), τη μακρινή Αλεξανδρούπολη και την ιστορική Κοζάνη.

Αναλυτικά τα σημεία εδώ https://protergiacharge.gr/charge-map/.

Για αυτό αν έχετε ή σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα ηλεκτρικό όχημα, τώρα μπορείτε ακόμα πιο εύκολα μπαίνοντας στον κόσμο της Protergia Charge. Εκεί, μπορείτε να κατεβάσετε το Protergia ChargeApp (για Android & iOS) όπου θα έχετε ανά πάσα στιγμή όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης, αναλύσεις για τις φορτίσεις, ειδοποιήσεις για την εξέλιξη των συνεδριών επαναφόρτισης του οχήματός του, ιστορικό των φορτίσεων σας και φυσικά την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι ηλεκτροκίνητοι για ένα βιώσιμο μέλλον που θα σέβεται το περιβάλλον και φυσικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Μάθε τα πάντα για την Protergia Charge με ένα κλικ εδώ: https://protergiacharge.gr/.

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024