Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Διάνοιξη και καθαρισμός αγροτικών δρόμων σε περιοχές του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος

Διάνοιξη και καθαρισμός αγροτικών δρόμων σε περιοχές του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος

Προληπτικές δράσεις πυρασφάλειας ολοκληρώθηκαν στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδας.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης δασικών και αγροτικών δρόμων, σε περιοχές του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος. Τα σημεία που έγιναν οι εργασίες συντήρησης των δρόμων έγιναν μετά από συνεννόηση με το Πυροσβεστικό Σώμα, το Δασαρχείο Πεντέλης και τα στελέχη του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

Στα πλαίσια των προληπτικών δράσεων πυροπροστασίας που υλοποιήθηκαν, παράλληλα με τις εργασίες κοπής ξερών χόρτων, συνεχίστηκε η συνδρομή του ΣΠΑΠ στις συντηρήσεις των δασικών και αγροτικών δρόμων στους Δήμους – Μέλη του, με στόχο τη βελτίωση της βατότητας των δασικών και αγροτικών δρόμων, έτσι ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των Πυροσβεστικών Οχημάτων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι συντηρήσεις των δασικών και αγροτικών δρόμων σε επιλεγμένες περιοχές του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος. Οι συντηρήσεις των επιλεγμένων αυτών δρόμων είναι μια πολύ σημαντική προληπτική ενέργεια που διευκολύνει την πρόσβαση και διέλευση των Πυροσβεστικών Οχημάτων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε μεταξύ άλλων για την πρωτοβουλία αυτή: «Παρόλο που οι συντηρήσεις των δασικών δρόμων είναι αρμοδιότητα των κατά τόπους Δασαρχείων, ο ΣΠΑΠ κάθε χρόνο, συνδράμει στο πρόγραμμα αυτό το Δασαρχείο Πεντέλης και τους Δήμους – Μέλη του, σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του, καθώς πιστεύουμε πως οι συντηρήσεις δρόμων αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προληπτικές ενέργειες, που διευκολύνει τη διέλευση των Πυροσβεστικών Οχημάτων, του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΣΠΑΠ και άλλων φορέων της Αυτοδιοίκησης που επιχειρούν σε συμβάντα πυρκαγιάς και η διέλευση τους σε κατεστραμμένο ή ανύπαρκτο δρόμο είναι αδύνατη».

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024