Μήλον της έριδος ο Λουκάκου για τις μεγάλες ομάδες της Serie A. Ο Βέλγος επιθετικός που ανήκει στην Τσέλσι, έχει συνδέσει την παρουσία του στην Ιταλία με τη φανέλα της Ίντερ.
Πέρα από τη διετία 2019-2021, και την περσινή σεζόν ο Λουκάκου αγωνίστηκε για τους νερατζούρι, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα προσπαθούσαν να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή από την Τσέλσι.
Η κίνηση του Λουκάκου όμως να… ψαχτεί και για την πιθανή μετακίνησή του στο Τορίνο για λογαριασμό της μισητής Γιουβέντους, εξόργισε την Ίντερ που αποσύρθηκε αμέσως από τις διαπραγματεύσεις μη θέλοντας να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη.
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα τουλάχιστον η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο αυτή τη στιγμή για την απόκτηση του Λουκάκου και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ετοιμάζει προσφορά που αγγίζει μαζί με τα μπόνους τα 40 εκατομμύρια ευρώ για την Τσέλσι.
Μοναδική προϋπόθεση όμως για να προχωρήσει η μεταγραφή, είναι να έχει πωληθεί μέχρι τις 4 Αυγούστου ο Βλάχοβιτς από τους μπιανκονέρι ώστε να έχουν την οικονομική άνεση να κινηθούν για τον Λουκάκου, τον οποίον όμως η Τσέλσι που θέλει να αδειάσει το βαρύ της ρόστερ ήθελε ιδανικά να τον πουλήσει πριν μπει ο Αύγουστος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.