Πύρινη κόλαση στα Δερβενοχώρια – Μήνυμα του 112
Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά
Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε κατοίκους της Αττικής αλλά και της ευρύτερης περιοχής γύρω από τα Δερβενοχώρια, καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Εξελίσσεται δασική πυρκαγιά στην περιοχή Δερβενοχωρίων. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα.
Το πιο δύσκολο σημείο στο οποίο επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις είναι στα Δερβενοχώρια, όπου από τις φλόγες κινδυνεύει κτηνοτροφική μονάδα.
Το πύρινο μέτωπο ακτίνας 15 χιλιομέτρων δεν έχει σταματήσει να καίει σε ένα πολύ δύσβατο σημείο, ένα συμπαγές παρθένο δάσος, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη ώστε να μην επεκταθεί στη Μάνδρα.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
🆘 Εξελίσσεται δασική πυρκαγιά στην περιοχή #Δερβενοχωρίων
Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας.
Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα.‼️ Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών
Οδηγίες αυτοπροστασίας ℹ️ https://t.co/kexUnlnGMV…
— 112 Greece (@112Greece) July 18, 2023
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ: Όλες οι εκδηλώσεις
- Στην Καλαμάτα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ
- Στο μικροσκόπιο της ΔΙΜΕΑ 18 εταιρείες – Αναβρασμός μετά τα βαριά πρόστιμα σε οκτώ πολυεθνικές
- Mπουρκίνα Φάσο: Ελεύθεροι τέσσερις Γάλλοι κρατούμενοι
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι στα νοκ άουτ και το 43% που μπορεί να τον στείλει στην… Τσέλσι (pics)
- Binge-worthy σειρές για τις γιορτές: από αστυνομικές περιπέτειες έως ρομαντικές κομεντί