Με ένα σκίτσο «γροθιά στο στομάχι» για τις μεγάλες πυρκαγιές που κατακαίνε κάθε καλοκαίρι τη χώρα, μας λέει σήμερα «καλημέρα» ο Αρκάς.
Ο σκιτσογράφος παρουσιάζει ένα δάσος να φλέγεται και παραθέτει τα έτη κατά τα οποία καταγράφηκαν μεγάλες φωτιές στην Ελλάδα, αλλά και τα επόμενα έτη, θέλοντας να δείξει ότι κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι η χώρα ζει το ίδιο, αποπνικτικό σκηνικό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.