Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Απλά δεν ξέρεις πόσο κοντά είσαι στα μαγικά νερά των Κυκλάδων

Απλά δεν ξέρεις πόσο κοντά είσαι στα μαγικά νερά των Κυκλάδων

Ζήσε το ελληνικό καλοκαίρι όπως σου αξίζει και διάλεξε να κάνεις ένα ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, Tip για φέτος: βάλε στη to-do list να μάθεις ένα θαλάσσιο σπορ! Για αυτό γίνε ΚΑΙ ΣΥ JET!

Και αυτό το καλοκαίρι προβλέπεται λαμπρό για το Αιγαίο μας και λογικό είναι αν σκεφτεί κανείς τους αμέτρητους προορισμούς με τα καταγάλανα και πρασινογάλανα νερά των πανέμορφων νησιών μας. Και επειδή καλό είναι κάθε χρόνο να βάζουμε στόχο να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ, τι θα έλεγες φέτος να μάθεις wind surf; Και δεν εννοώ να γίνουμε ξαφνικά Κακλαμανάκης και να πηγαίνουμε από νησί σε νησί με τη σανίδα μας. Εννοώ, να πάμε σε κάποιο κυκλαδονήσι για να δοκιμαστούμε με τους αέρηδες του καλοκαιριού.

Άλλωστε για island-hopping υπάρχει η ειδικός που τα έχει κανονίσει όλα, γρήγορα, με τις καλύτερες των υπηρεσιών και φυσικά με ασφάλεια. Ο λόγος βέβαια για τη SEAJETS για την οποία θα επανέλθω σε λίγο, με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, για προορισμούς και χρόνους ταξιδιού που δεν θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Επιστρέφοντας στη φετινή πρόκληση: Το σημαντικότερο λοιπόν είναι να ζήσουμε την εμπειρία ενός θαλάσσιου σπορ που θα δώσει στη θάλασσα άλλον ένα λόγο για να τη βάλουμε στη ζωή μας. Όσοι έχουν κάνει ή κάνουν σταθερά wind surf (και surf) είναι το λιγότερο γοητευμένοι και το περισσότερο ερωτευμένοι παράφορα με το άθλημα. Αυτή η αίσθηση της ελευθερίας αλλά και της αδρεναλίνης στο νερό, που αισθάνεσαι ότι ταξιδεύεις πάνω στα κύματα, είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις φέτος δώρο στον εαυτό σου. Και για τέτοιες μοναδικές εμπειρίες υπάρχουν τα διαμάντια των Κυκλάδων, όπως είναι η Πάρος, η Νάξος, η Τήνος και η Μύκονος με τις μοναδικές τους παραλίες και τον θεό Αίολο να βολτάρει στα θαλάσσια μονοπάτια τους.

Σκέψου ότι μπορείς να πας στην Πάρο σε λιγότερο από 3 ώρες και με ένα εισιτήριο από 59,70€, σαν να πηγαίνεις δηλαδή σε μία συναυλία. Μόνο που αυτή η συναυλία με θέα το απέραντο γαλάζιο, στο φινάλε της θα σε βγάλει σε ένα λιμανάκι λουσμένο με άσπρα σπιτάκια, καλντερίμια και χαμογελαστούς ανθρώπους. Εκεί λοιπόν μπορείς να ζήσεις το ελληνικό καλοκαίρι, να ανέβεις για πρώτη φορά σε σανίδα, να κάνεις νέους θαλασσινούς φίλους και να κλείσεις ραντεβού για το επόμενο νησί και την επόμενη παραλία που θα δαμάσεις τα κύματα.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις μόνο είναι τα δρομολόγια. Για αυτό κράτησε το άρθρο και σημείωσε προορισμούς:

CHAMPION JET 1

Ταξίδεψε με το CHAMPION JET 1, τον πρωταθλητή του Αιγαίου:

Καθημερινά από Πειραιά στις 7:00 προς:

  • Πάρο σε 2.50’
  • Μύκονο σε 3.45’
  • Τήνο σε 4.15’

Καθημερινά από Ραφήνα στις 14:30 προς:

  • Άνδρο σε 1.05’
  • Τήνος σε 2.00’
  • Μύκονο σε 2.25’
  • Νάξο σε 3.20’
  • Πάρο σε 4.05’

Και επειδή πέραν των σταρ των Κυκλάδων, υπάρχουν και τα κρυφά ταλέντα της ηλιολουσμένης παρέας των 33 νησιών του συμπλέγματος, να σημειώσουμε ότι με το CHAMPION JET 2, φεύγουν καθημερινά δύο πλοία από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Όπου Σέριφο και Σίφνο θα χαρείς την ομορφιά της κυκλαδίτικης απλότητας και Μήλο δεν θα προλάβεις να επισκεφτείς τις αμέτρητες διαφορετικές παραλίες της και το απίθανο βυθό και τις σπηλιές που περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

CHAMPION JET 2

Καθημερινά από Πειραιά στις 7:40 & στις 15:50 προς:

  • Σέριφο σε 2.05’
  • Σίφνο σε 2.30’
  • Μήλο σε 3.25’

Ταξίδεψε με το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 1100 επιβατών και 180 οχημάτων.

Κλείνοντας, επειδή καλό είναι να γνωρίζουμε τα μέσα με τα οποία ταξιδεύουμε εμείς και οι αγαπημένοι μας, να θυμηθούμε ότι η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως,  εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις. Μπορείς να αναχωρήσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις πανέμορφες Κυκλάδες και το μαγικό Αιγαίο.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024