Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσπρωτία, το οποίο άφησε πίσω του ένα νεκρό και ένα τραυματία.
Το δυστύχημα έγινε στο 2ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Συβότων – Πέρδικας, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος Έλληνας και στην οποία επέβαινε η 48χρονη αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας της και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με διασώστες.
Ο τραυματισμός του 57χρονου οδηγού ήταν θανάσιμος, ενώ η 48χρονη φέρει τραύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Για τα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν στο τροχαίο δυστύχημα διεξάγει προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.