Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κωτσόβολος: #beMORE είναι η ανεκτίμητη αξία του να θέλεις και να  επιδιώκεις καθημερινά περισσότερα μέσα σε ένα περιβάλλον που σε αγκαλιάζει

Κωτσόβολος: #beMORE είναι η ανεκτίμητη αξία του να θέλεις και να επιδιώκεις καθημερινά περισσότερα μέσα σε ένα περιβάλλον που σε αγκαλιάζει

Διότι, όταν εργάζεσαι στον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας, είσαι και μπορείς να γίνεις πολλά περισσότερα και να προσφέρεις άλλα τόσα.

Η Κωτσόβολος είναι πολλά περισσότερα από μια εταιρεία retail. Και αυτό, γιατί εφαρμόζει ένα μοναδικό λειτουργικό μοντέλο με κοινή Omnichannel εμπειρία και επεκτείνει συνεχώς τα όριά της με ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες της και τις επιχειρήσεις. Και όλα αυτά τα πετυχαίνει χάρη στους 3.000 ανθρώπους της. Οι ίδιοι γίνονται ambassadors των τεχνολογιών αιχμής, που η εταιρεία φέρνει πρώτη, συμμετέχουν ενεργά στις REACT δράσεις, που στοχεύουν σε έναν Καλύτερο Κόσμο και γίνονται μέλος των πιο δυνατών εμπειριών.

Με ένα δίκτυο 90+ καταστήματα σε Ελλάδα και την Κύπρο, το τηλεφωνικό κέντρο, την  υπερσύγχρονη εφοδιαστική αλυσίδα και τα γραφεία της εταιρείας , η Κωτσόβολος αναδεικνύεται στο απόλυτο «place to work», ιδίως αν είσαι tech lover.

Για τον Διονύση Κ. που εργάζεται στην εταιρεία ως Digital Experience Tech Admin, ο κλάδος της τεχνολογίας είναι ένας χώρος δημιουργικός, που επιτρέπει την προσωπική ανέλιξη και αυτό το διαπίστωσε ως μέλος της Κωτσόβολος.

«Η Κωτσόβολος αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τις αξίες και τα ταλέντα όλων των ανθρώπων της και ενθαρρύνει με κάθε τρόπο την καινοτομία και την δημιουργικότητα. Εγώ από την θέση μου συμβάλλω στην αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση διαδικασιών και υποστηρίζω την ομαλή ένταξη νέων τεχνολογιών. Επιπλέον, συνεργάζομαι στενά με άλλα τμήματα της εταιρείας και μαζί ξεπερνάμε τεχνολογικές προκλήσεις, οι οποίες μετατρέπονται σε επιτεύξιμους στόχους απαραίτητους για την εξέλιξη της εταιρείας, αλλά και για την προσωπική εξέλιξη του καθενός», λέει ο Διονύσης.

Βλέπεις, για να είσαι δημιουργικός και παραγωγικός στη δουλειά σου, χρειάζεται πρώτα να θέλεις να γίνεσαι  περισσότερα, να ενημερώνεσαι, να εκπαιδεύεσαι, να δοκιμάζεις πρώτος τις τεχνολογίες αιχμής – αυτά δηλαδή που η Κωτσόβολος προσφέρει και πρεσβεύει.

Γιατί ως μέλος της ομάδας της, σου δίνεται η δυνατότητα να μάθεις περισσότερα μέσα από μαθησιακά ταξίδια, εξειδικευμένες ακαδημίες, πρόσβαση σε πλατφόρμες e-learning. αλλά και με εσωτερικές και εξωτερικές εκπαιδεύσεις, οι οποίες αγγίζουν τις 53.000 ώρες και τα 350 workshops κάθε χρόνο. Πρόκειται για ένα asset που πέραν της προσωπικής ανέλιξης, διασφαλίζει και την επαγγελματική.

«Στην Κωτσόβολος η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ! Μιλώντας για μία εταιρεία η οποία διακρίνεται για την καινοτομία της στα ψηφιακά συστήματα που χρησιμοποιεί, αλλά και τους καινοτόμους τρόπους άριστης εξυπηρέτησης των πελατών της, κάθε μία μέρα στην Κωτσόβολος είναι ένα σχολείο», επιβεβαιώνει ο Δημήτρης Λ., Team Leader Technician.

Και εκτός από τη συνεχή εκπαίδευση, στην Κωτσόβολος εξελίσσεσαι και συνεχώς, γιατί η εταιρεία πιστεύει στην εσωτερική εξέλιξη και το αποδεικνύει, αφού κάθε χρόνο πραγματοποιούνται πάνω από 120 εσωτερικές μετακινήσεις και αναβαθμίσεις, είτε στα κεντρικά γραφεία είτε στο δίκτυο καταστημάτων.

Η Ειρένα, Internal Communication and Events Specialist, μοιράζεται την προσωπική της εμπειρία μαζί μας. «Έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια στην ομάδα της Κωτσόβολος, ξεκινώντας από τη θέση της ταμίας σε κατάστημα, έως και σήμερα, στην ομάδα Internal Communication, μπορώ να πω με σιγουριά ότι η εταιρεία μας «εφοδιάζει» με τα κατάλληλα μέσα για να εξελιχθούμε και να διευρύνουμε τους επαγγελματικούς μας ορίζοντες, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του retail.  Και αυτό για εμένα έχει πολύ μεγάλη αξία!»

Αν μη τι άλλο, η Κωτσόβολος επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η ομαδικότητα αποτελεί την κινητήριο δύναμη εξέλιξης των ανθρώπων της και κατ’ επέκταση και της ίδιας ως εταιρεία συνολικά δημιουργώντας συνεχώς χώρο για περισσότερα σχέδια και στόχους. «Με το να ενθαρρύνουμε τα μέλη της ομάδας να συμμετάσχουν στον καθορισμό των στόχων του έργου, διασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν κατανοήσει και συμφωνήσει σε αυτούς, δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες και οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες από όλα τα μέλη της ομάδας, προωθώντας την ανταλλαγή απόψεων και τη συλλογική επίλυση προβλημάτων», αναφέρει ο Διονύσης Λ., Project Manager. O ίδιος τονίζει ότι ενθαρρύνει τη συνεργασία και την ανοικτή επικοινωνία στο πλαίσιο της ομάδας του, διασφαλίζοντας ότι κάθε μέλος της αισθάνεται πως έχει την υποστήριξη και αναγνωρίζεται στα πλαίσια των έργων.

Κλείνοντας, αν υπάρχει κάτι που αξίζει να κρατήσεις, είναι πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να επενδύεις τον χρόνο και την ενέργειά σου, το πολύτιμο οκτάωρό σου, σε ένα περιβάλλον εργασίας, όπως της Κωτσόβολος, που επιδιώκει καθημερινά μέσα από μεγάλες πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, να σε κάνει μέρος μοναδικών δράσεων που κάνει καλύτερη τη ζωή των γύρω σου, μέσα από τη δική σου προσφορά και σε γεμίζει περηφάνια.

Εάν λοιπόν, θες να μαθαίνεις ό,τι νεότερο συμβαίνει στην εταιρεία, μπες στο career.kotsovolos.gr και stay tuned για όλα όσα θα έρθουν!

Let’s #beMORE together!

Sports in

Ολυμπιακός: Χαμός για το παιχνίδι στον Βόλο – «Έφυγαν» 5.000 εισιτήρια

«Κοκκινίζει» ο Βόλος εν όψει της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024