Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ιρίνα Σάικ: Είναι ζευγάρι με τον Τομ Μπρέιντι; Η αντίδραση της Ζιζέλ

Ιρίνα Σάικ: Είναι ζευγάρι με τον Τομ Μπρέιντι; Η αντίδραση της Ζιζέλ

Τι συμβαίνει με την Ιρίνα Σάικ και τον Τομ Μπρέιντι;

Ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής, Τομ Μπρέιντι, βρίσκεται στη δίνη ενός νέου καυτού ειδυλλίου με το σούπερ μόντελ, Ιρίνα Σάικ, μετά το τέλος του 13ετούς γάμου του με την Ζιζέλ Μπάλφεν.

Ο Τομ Μπρέιντι  αποθανατίστηκε να χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο της 37χρονης μετά από ολονύκτιο ραντεβού στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο. Καθώς της χάιδευε το μάγουλο, εκείνη τον κοιτούσε με λαχτάρα από την πλευρά του συνοδηγού της Rolls Royce του.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη DailyMail ότι ο Μπρέιντι την παρέλαβε από ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του. Βγήκαν από το κτήμα του το επόμενο πρωί γύρω στις 9.30 π.μ. και αργότερα άφησε τη Αάικ – που φορούσε τα ίδια ρούχα από το προηγούμενο βράδυ – πίσω στο ξενοδοχείο της με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Οι φήμες για τους δυο τους άρχισαν να φουντώνουν τον περασμένο μήνα αφού και οι δύο παρευρέθηκαν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου τέχνης Joe Nahmad με τη Madison Headrick στη Σαρδηνία της Ιταλίας.

Η αντίδραση της Ζιζέλ

Μετά την εμφάνιση φωτογραφιών που δείχνουν τον Μπρέιντι να έρχεται σε στενή επαφή με την Ιρίνα Σάικ στο Λος Άντζελες, πηγές αποκαλύπτουν πώς αντέδρασε η ίδια στην είδηση.

Όπως είναι αναμενόμενο, το supermodel φαίνεται να μην ενοχλείται πραγματικά από την υποτιθέμενη νέα σχέση – και ίσως μάλιστα να υποστηρίζει την ευτυχία του Μπρέιντι.

Στην αρχή κυκλοφόρησαν φήμες πως δεν ήταν ευχαριστημένη με τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

«Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με αυτό», αναφέρει η πηγή, όμως ένα δεύτερο άτομο από το περιβάλλον της υποστήριξε πως αυτό δεν ισχύει.

«Η παρουσία αυτών των δύο μαζί είναι πολύ βοηθητική για την ελευθερία της Ζιζέλ», εξηγεί. Τόνισε βέβαια, πως αυτό που ενόχλησε πολύ το μοντέλο ήταν το γεγονός πως οι φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν λίγες ημέρες μετά τα 43α γενέθλιά της.

«Έχει πει και στο παρελθόν πως το μόνο που θέλει για εκείνον είναι να είναι ευτυχισμένος», ανέφερε μία άλλη πηγή.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024