Τζένη Θεωνά: «Έφευγα για δουλειά και έκλαιγα στο αυτοκίνητο»
Την ανεμελιά την αποχαιρετάς όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου.
Η Τζένη Θεωνά έδωσε μια συνάντευξη εφ όλης της ύλης στην εφδημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μιλώντας για τη φάση που διανύει αυτήν την περίοδο στη ζωή της.
Τι έχει αλλάξει η μητρότητα στη ζωή σας;
Ολόκληρη τη ζωή μου! Φυσικά και προέκυψαν δυσκολίες και φοβερό στρες. Και μου έχει συμβεί να φεύγω για δουλειά και να κάθομαι να κλαίω στο αυτοκίνητο από το άγχος. Αν και φέτος αισθάνθηκα πως τα πήγα καλά… Την ανεμελιά την αποχαιρετάς όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου.
Και φυσικά παρατάς εντελώς την αυτοδιάθεση, αυτό το αίσθημα «ανοίγω την πόρτα και φεύγω» δεν υπάρχει. Όμως βαθαίνει η ευαισθησία σου, αλλάζουν τελείως η οπτική σου για τον κόσμο και η κατανόηση σου.
Εμένα με έχει βγάλει τελείως από το comfort zone μου. Έχει τόση αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα που, αναγκαστικά, ακολουθώντας τον κοινωνικοποιούμαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Το ότι είναι τόσο ανεξάρτητος, με ζορίζει αλλά τον θαυμάζω και σκέφτομαι τι συνέβη στη δική μου πορεία και αυτή η φόρα χάθηκε. Θέλω να το προστατεύσω όλο αυτό.
Και ο σύντροφος σας, ο Δήμος Αναστασιάδης, είναι καλλιτέχνης. Ο ερχομός του παιδιού σας δυσκόλεψε σε σχέση με τη δουλειά;
Είμαστε και οι δυο εκεί που θέλουμε! Εγώ θεωρώ πως πηγαίνω πολύ πιο πίσω, όμως, το κάνω με χαρά. Δεν θα έκανα – για παράδειγμα – και θέατρο φέτος, όχι γιατί δεν μπορεί να είναι ο Δήμος σπίτι, αλλά γιατί θέλω να επιστρέφω κάποια στιγμή στο παιδί.
Ο Δήμος σίγουρα δεν κάνει πίσω σε αυτά που κάνει, αλλά όταν είναι εδώ είναι full on. Δεν το βλέπω, όμως, συγκριτικά.
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442