Συνεχίζουν να ρίχνουν «βόμβες» για το μέλλον του Τόρνικε Σενγκέλια οι Ιταλοί. Ο νούμερο 1 στόχος του Παναθηναϊκούγια την θέση «4» φαίνεται πως δεν θα έχει αίσιο τέλος, καθώς η πλευρά της ιταλικής ομάδας αξιώνει τρελό ποσό για να αφήσει τον Γεωργιανό να αποχωρήσει.
Πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιο του Σενγκέλια με την Μπολόνια ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και παρόλο που η πλευρά του παίκτη τα έχει βρει σε όλα με αυτήν του Παναθηναϊκού, η Βίρτους αξιώνει ένα μεγάλο buy out.
Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Βίρτους ζητάει τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ για να αφήσει τον Σενγκέλια να πάει στον Παναθηναϊκό, ενώ το ίδιο δημοσίευμα λέει πως η ελληνική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει ποτέ διαπραγματεύσεις για την αναγκαστική πληρωμή ώστε να κάνει δικό της τον Σενγκέλια.
Μάλιστα με όλα όσα ισχύουν αυτήν την στιγμή, ο Γεωργιανός θα μείνει στην Μπολόνια και την νέα σεζόν από την στιγμή που δεν θα δώσει κανείς το buy out, παρόλο που μέχρι πρότινος και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν την λύση της συνεργασίας τους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.