Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άρης Λεμεσού – Μπάτε Μπορίσοφ 6-2: Απίθανη παράσταση από τους πρωταθλητές Κύπρου

Άρης Λεμεσού – Μπάτε Μπορίσοφ 6-2: Απίθανη παράσταση από τους πρωταθλητές Κύπρου

Στην παρθενική του εμφάνιση σε προκριματικά Champions League ο Άρης Λεμεσού διέλυσε με 6-2 την Μπάτε Μπόρισοφ και έκανε άλμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό.

Ονειρική εμφάνιση για τον Άρη Λεμεσού στην πρώτη του παρουσία σε προκριματικά Champions League! Οι πρωταθλητές Κύπρου διέλυσαν με 6-2 την Μπάτε Μπόρισοφ σε μία ιστορική για εκείνους βραδιά και μόνο με… αυτοκτονία δεν θα βρεθούν στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Άρης ήταν καταιγιστικός από το ξεκίνημα και άνοιξε το σκορ στο 17′ χάρη σε πέναλτι του Γκομίς. Στο 32′ ο Μπένγκτσον πλάσαρε εύστοχα μετά από ασίστ του Καζού για το 2-0 και στο 40′ ο Μπάνε με αυτογκόλ έκανε το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 48′ με πλασέ του Γκοντσεβόι, έπειτα από μακρινή πάσα του Κούντρεβατς. Έτσι, εκεί που όλα έδειξαν ότι οι «πράσινοι» θα καθάριζαν από το πρώτο ματς, το ματς και η πρόκριση πήραν νέα τροπή.

Όταν ο Γκομίς έδωσε πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων στον Άρη, με κεφαλιά στο 60′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καζού, οι πλείστοι πίστεψαν ότι θα διατηρούσε το προβάδισμα πρόκρισης. Πάλι όμως μείωσαν οι Λευκορώσοι, στο 65’ με κεφαλιά του Χαντάρκεβιτς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι «πράσινοι» όμως δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Συγκεκριμένα είχαν φυλαγμένες… άλλες δύο. Στο 83’ ο νεοαποκτηθείς Μοντνόρ σκόραρε στο ντεμπούτο του και στο 90’+1 ο Στεπίνσκι ευστόχησε με εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Γιαγκό.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Άλβες, Γιαγκό, Μπρόρσον, Μουσούντα, Καζού, Στρούσκι, Νίκολιτς (46′ Στεπίνσκι), Μαγιαμπέλα (87′ Σανέ), Μπένγκτσον (46′ Ζόκε), Μπαμπίκα (80′ Μοντνόρ), Γκομίς (80′ Σπόλιαριτς).

Μπάτε Μπόρισοφ (Κίριλ Αλσέφσκι): Κούντραβετς, Νετσάεβ, Χαντάρκεβιτς (70′ Μαρτίνοφ), Μπάνε (85′ Βολκόφ), Γιμτς, Μποτσάροβ, Γκρομίκο, Γκρέτσιχο (85′ Ισλάμοβιτς), Μάλκεβιτς (62′ Λάπτεφ), Κοντσεβόι, Αντιλέβσκι (70′ Ποστρέλοφ).

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ - Θα αποφασίσει για τη χερσαία εισβολή στον Λίβανο;

Το Ισραήλ φαίνεται ότι ετοιμάζει χερσαία εισβολή στον Λίβανο - Τι δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος στο Reuters για τις θέσεις των ισραηλινών στρατευμάτων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024