Ηλίας Μαμαλάκης: «Κοντεύω»
Ο γνωστός σεφ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με την υγεία του.
O Ηλίας Μαμαλάκης είχε κάνει γνωστή τη νοσηλεία του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από το δωμάτιο του, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.
Την προηγούμενη Πέμπτη σε ανάρτηση στο Facebook, ο γνωστός σεφ αποκάλυψε ότι είναι καλύτερα στην υγεία του και υποσχέθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα επικοινωνήσουν ξανά όταν θα είναι καλά.
«Καλησπέρα, είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα! Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα πούμε σε λίγες μέρες» είχε γράψει.
Η πρόσφατη ανάρτηση του
Σήμερα το πρωί, ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε μια νέα ανάρτηση στο Facebook και έγραψε: «Κοντεύω».
Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν πολλά σχόλια και ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους διαδικτυακούς φίλους του.
- Τουρκία: Στο συνέδριο του CHP Παπανδρέου και Δούκας
- Ο πρωταθλητής είναι εδώ: Ο Φερστάπεν νίκησε στη Σουζούκα και έκανε… σεφτέ
- Συντάξεις: Πυρά κομμάτων για την πληρωμή τους μετά το Πάσχα – Νυχτερινή διαμαρτυρία των συνταξιούχων στις 11/4
- Σωτήρης Τσαφούλιας: «Από τους μισογύνηδες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, το 70% ήταν γυναίκες»
- Φονική παράσυρση στη Χαλκιδική: «Είναι πολύ άσχημα» – Συγκλονίζει ο γιος της 46χρονης αστυνομικού
- Πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής στην Τούμπα…