Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στην Γερμανία: Διαγνώστηκε με λέμφωμα ο Λάινερ

Σοκ στην Γερμανία: Διαγνώστηκε με λέμφωμα ο Λάινερ

Η Γκλάντμπαχ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Στέφαν Λάινερ διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες, με τον 32χρονο να βγαίνει εκτός δράσης ώστε να ξεκινήσει τις θεραπείες του.

Ένα σοκαριστικό και δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε η Γκλάντμπαχ, με ανακοίνωση της. Ο γερμανικός σύλλογος έκανε γνωστό πως ο 32χρονος Αυστριακός, Στέφαν Λάινερ διαγνώστηκε με λέμφωμα ( καρκίνο στους λεμφαδένες) και ξεκινάει άμεσα τις θεραπείες για το ξεπεράσει.

Μέσα από αυτήν την πολύ σημαντική εξέλιξη στην υγεία του Λάινερ, υπάρχει και κάτι θετικό. Το ότι ο παίκτης και οι γιατροί ανακάλυψαν την ασθένεια σε αρχικό στάδιο και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γκλάντμπαχ θα καταφέρει να να την ξεπεράσει.

Σύμφωνα ξανά με το όσα αναφέρουν οι Γερμανοί, η διάγνωση έγινε στα πλαίσια των εξετάσεων για την καλοκαιρινή προετοιμασία. Εκεί εντοπίστηκε το λέμφωμα, με αποτέλεσμα ο Λάινερ να αφήσει όπως ήταν φυσικό την προετοιμασία και να αφοσιωθεί στις θεραπείες του.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι ο Στίβι θα λάβει την καλύτερη δυνατή θεραπεία και ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του πολλή δύναμη και αισιοδοξία στον αγώνα ενάντια σε αυτή την ασθένεια», δήλωσε ο Ρόλαντ Βίρκους, αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ισραήλ - Θα αποφασίσει για τη χερσαία εισβολή στον Λίβανο;

Το Ισραήλ φαίνεται ότι ετοιμάζει χερσαία εισβολή στον Λίβανο - Τι δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος στο Reuters για τις θέσεις των ισραηλινών στρατευμάτων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024